Лане: Немам ништа против што је лезбејка али имам што је премијер. Ја имам кучку…

Поделите:

Познати глумац Милан Лане Гутовић гостујући у једној емисији на скандалозан начин извређао је премијерку Србије Ану Брнабић називајући је кучком! Он је рекао и да нема ништа против што је она лезбејка, али да му смета што је премијерка.
– Она каже да је од рођења лезбејка и на то нема нико никакву примебу, али има на то зашто је премијерка. Нико нема ништа против њеног лезбејства. Ја имам кучку која је од рођења кучка, то је мој пас, и немам ништа против док ми не постане премијер – рекао је Гутовић. Премијерка јуче није желела да коментарише ове увреде.

 

 

Ало

Поделите:

3 COMMENTS

  1. Predsednik Srbije Alek (AV) pokušava da promeni imidž (mentalitet) naroda i da ga „evropeizira“ (koliko je to moguće) ali „narod“ to neće, želi da ostane „raja“ i živi u „vilajetu“! Taj „narod“ nisu obični ljudi, (radnici i seljaci) nego oni koji su „javnost“ („završili fakultete“, razni „akademski građani“) kao što su razne koštunice, „sinovi akademika“ i mnogi novinari, a evo javljaju se i mnogi glumci, (Nikola Kojo, zatim onaj što će „pišati po grobovima“ a evo ga i Lane Gutović, (popularni „Šo(j)ić“. O SPC i SANU i da ne govorimo, oni su i držali Srbiju „konzerviranu“ (da se evropski ne pokvari) i da je ostala ovakava kakva jeste!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here