Ведрана Рудан: ПОКОЈ ХРВАТСКИМ И СРПСКИМ ДУШАМА

Ведрана Рудан: ПОКОЈ ХРВАТСКИМ И СРПСКИМ ДУШАМА

ПОДЕЛИ

Звучи перверзно али кад налетим на неки текст о “усташама”, “четницима” и “противљењу Хрвата да Срби уђу у ЕУ” ухвати ме хистеричан смијех. Пожелим запјенушаним дечкима рећи, еј, опустите се. Колико је вриједно толико се узбуђивати док вам рак гризе лимфне чворове? Никоме ништа не говорим јер сам нитко и ништа.

Бивши тајник НАТО-а лорд Робертсон рекао је 1999. да су САД користиле осиромашени уран у сваком пројектилу избаченом тијеком напада на Југославију. Оружје обогаћено осиромашеним ураном службено се држи оружјем за масовно уништење. Службено смо и ми Хрвати и ви Срби уништени. УНИШТЕНИ! У том контексту се мени свака расправа о хрватском ускраћивању благослова уласку Србије у ЕУ чини трагикомичном.

МИ СМО МРТВИ. Онако како су то били Жидови док су у Аушвицу чекали да их позову у комору где ће их “окупати.” Једна дигресија. И Жидови имају оружје са осиромашеним ураном и они су га употријебили. Осиромашени уран је до сада употријебљен у четири “нуклеарна” рата, два ирачка, југославенском и афганистанском. Занимљиво је споменути да се пола радиоактивности осиромашеног урана губи за 4,5 милијарде година.

Амери знају што свијету чине. Практични су. Осиромашени уран који би морали одлагати дома претварају у оружје па га “одлажу” где им падне на памет. Не само они. Ту су и “савезници”. НАТО је признао да у Јадранском мору још чучи 130 неиспаљених пројектила. Оно што нису бацили на Југославију искрцали су у Јадран јер је осиромашени уран запаљив па би се код слијетања сваки авион са таквом бомбом претворио у буктињу.

Бацајући бомбе у Јадран Амери су заштитили од пожара своју војну базу у Авиану, спасили живот својим пилотима, а “наше” рибе претворили у храну коју политичари ждеру у скупим ресторанима у Опатији, на Хвару или Дубровнику кујући планове како “четницима” јебати матер. Не знају да срчући шкампу клијешта својим лимфама, мозгу, тестисима, уваљују рак. И не знају да им се у јајима ваља бљештава сперма и не знају да ће та сперма оплодити бљештаво јаје њихове жене и не знају да ће њихова беба свијетлити у мраку.

Наш тренутачни премијер који се ових дана интензивно бави Србијом, усташким поздравом, Русијом и Украјином јако гријеши. Очекује бебу. Има мало дијете. Живи на Балкану, дијелу кугле земаљске који ће бити довијека контаминиран. Наш је премијер забринут због статуса хрватске мањине у Србији. Зашто? Она је једнако озрачена као што је то српска већина у Србији, српска мањина у Хрватској и хрватска већина у Хрватској. Требао би бринути какве бебе рађају хрватске грађанке у хрватским родилиштима и да ли се ишта може учинити раку који у њима чучи.

Тај високообразовани НАТО дечко појма нема да је само још један у низу балканских носитеља рака који галопом марширају према смрти. Болест од које болује он, његова деца и сви његови има име, зове се “балкански синдром.” Опуштени мртвац у скупом одијелу вјеројатно зна да осиромашени уран милијунима година уништава све што такне. Зашто од нас чува “тајну” која је у “цивилизираном свијету” опће мјесто? “Цивилизирани свијет” добро познаје осиромашени уран јер га претвара у бомбе којима “цивилизира” нас дивљаке.

Неке од нас узнемирава бивши хрватски министар културе, мајушни усташа коме треба све опростити јер је мртав. Узнемиравају нас “четници” којима треба све опростити јер су мртви. Узнемирава нас црвена звијезда, ушато У, шајкача, срп и чекић, шубара, улазак у ЕУ, спомен-плоче, споменици…

Помиримо се. Загрлимо се. Гријмо једни друге осиромашеним ураном који кола хрватским и српским жилама. Сви ми старци, људи у најбољим годинама, деца, нерођене бебе, све ми усташе и сви ви четници у спокоју сачекајмо да нас поједе оно што нас већ грицка, гризе или ждере. Ми Хрвати и ви Срби морамо схватити да смо браћа по свјетлу које ћемо исијавати и кад нам иструне посљедња кошчица.

У то име опростимо ми вама гријехе српске а ви нама грије хрватске. Након овог рата заиста можемо бити милости пуни. МИ СМО МРТВИ.

РуданИнфо