ПОПОВИЋ У БАЊАЛУЦИ: 9. јануар симбол српског опстанка!

ПОПОВИЋ У БАЊАЛУЦИ: 9. јануар симбол српског опстанка!

ПОДЕЛИ

Председник Српске народне партије Ненад Поповић присуствоваће данас у Бањалуци обележавању 25. годишњице оснивања Републике Српске. Поповић иде у Бањалуку на позив председника Републике Српске, Милорада Додика
У честитки коју је упутио Додику и свим грађанима Српске поводом Дана републике и крсне славе, Свети Стефан, председник СНП је истакао да 9. јануар „представља један од највећих празника српског народа, симбол његовог опстанка“.

Он је нагласио да су „захваљујући руководству Републике Српске, са председником Додиком на челу, као и недвосмисленој подршци највећег пријатеља српског народа, Русије, грађани Српске на историјском референдуму потврдили да славећи 9. јануар желе да живе у слободи и миру, слози и заједништву са припадницима осталих националности у РС и да заштите њену самосталност на основама Дејтонског споразума“.

15966289_1834579833428553_9028509725611129112_n

– Српска је одолела жестоким покушајима да се над српским народом западно од Дрине спроведе нови геноцид и коначно протера са свог вековног огњишта. Упркос бројним покушајима да нам се ускрати право да волимо и славимо своју домовину, 9. јануар ће заувек остати рођендан наше Српске – поручио је Поповић.
Информер

5 КОМЕНТАРИ

  1. Ovo je pobeda svih Srba, svaka čast svima koji podrzavaju sve ono što je Dodik uradio za Srpsku jer ne smemo da ponovimo istu grešku sa referenduma kada je samo Popović podržao a svi ostali ćutali. Srbija mora da stane uz Srpsku

    • Hm,hmm..Srbija i Srbska, da malo -porade, na RSK, da se ne prave ludi, i daju olake izjave za stampu „o Dejtonu“, a ni rec o RSK.

    • Hm,hmm..to sta je uradio „Mile-ronhil“,je malji deca,za one „tvorce RS u kazamatima“. Nasadio kao kvocke na jajima Irineja i Aleksandra Karadjordjevica,Emira od Kusturice pa „vozi misko“..kamo secanja,ordenja,plaketa…??

Comments are closed.