Ко спаја Бошка и Радула?

Ко спаја Бошка и Радула?

ПОДЕЛИ

Интересантно је да је Саша Радуловић јуче на свом профилу на друштвеној мрежи Твитер објавио резултате истраживања, а од свих опозиционих партија поменуо је само Двери и „Доста је било”.

„ДЈБ на преко 15%. Двери изнад цензуса. Остали у паду. СНС у слободном. Лажна борба против корупције долази на наплату. Динкић, Карић“ написао је он.

„Ало!“ је већ писао да су Бошко Обрадовић и Саша Радуловић, лидери Двери и Покрета „Доста је било“, близу договора да, уколико заједно на изборима за шефа државе буду одржани и парламентарни избори, на њих изађу заједно.

Разлози су, како открива наш одлично обавештен извор, Обрадовићева паника да цензус неће прећи сам и све већи политички апетити Саше Радуловића, који би да постане стожер окупљања опозиције.

Радуловић и Обрадовић до сада су се сусрели неколико пута и разговарали о могућој коалицији. Нису се још ништа конкретно договорили, јер има времена, али начелно су веома близу савеза. Њих двојицу пре свега повезује жеља да се актуелна власт смени, а познати су и као најоштрији критичари премијера Александра Вучића. Међусобно су се у Скупштини подржавали много пута – навео је наш извор.

„Данас славим крсну славу и 25 година од рођења Републике Српске и главно удруживање на којем радим је оно између Републике Србије и Републике Српске“, рекао нам је лидер Двери Бошко Обрадовић као одговор на питање да ли прави савез са Радуловићем.

С друге стране, из Покрета ДЈБ Саше Радуловића, када је реч о уједињењу са Дверима, само су нам кратко поручили:

„Тек је јануар, а ви већ кандидујете провалу године”.

Ало