Министарка одбране БиХ: Ништа спорно у ангажману почасне јединице у Бањалуци

Министарка одбране БиХ: Ништа спорно у ангажману почасне јединице у Бањалуци

Министарка одбране БиХ Марина Пендеш изјавила је да се не слаже са покретањем истраге овог министарства у случају постројавања припадника Оружаних снага БиХ 9. јануара у Бањалуци и упитала ко ће ту истрагу спровести.

ПОДЕЛИ

Пендешева је у изјави за ТВ1 рекла да није упозната са чињеницом да је ресорно министарство покренуло истрагу, преносе „Независне“.

Она је напоменула да нема ништа спорно у ангажману почасне јединице у Бањалуци, на коју председавајући Председништва БиХ Младен Иванић има право.

„Трећи пук није учествовао на церемонији 9. јануара. Део пука, или боље речено почасне јединице, учествовао је у почасти председавајућем Председништва БиХ. Тиме су Министарство одбране и Оружане снаге БиХ одрадиле свој део посла“, наводи Пендешева.

Она је напоменула да је на годишњем одмору, са којег се враћа 16. јануара, након чега ће „видети о чему је реч“.

Пендешева је констатовала да је неко опструише, али није хтела прецизирати ко и по чијем налогу.

СПУТНИК

1 КОМЕНТАР

  1. Vazno je da je Ivanic,koji je ranije doprineo da se Dejtonska RS razvlascuje…paradirao Banja Lukom i nametao zastavu BIH,koja kod svakog Srbina,izaziva gadjenje.
    Dan RS,RODJENDAN SRPSKE,a Ivanic kao uljez dosao iz Sarajeva,da se NJEMU predaje raport i daje pocast ustaskoj ,dakle,ANTISRPSKOJ BIH.
    Naravno da Sarajevo ne vidi nista sporno da lazna NATO BIH I NATO ZASTAVA BIH ,paradiraju kao Franc Ferdinand,Banja Lukom.
    Ima Dodik i strpljenja,ja bi Ivanica sprecii da se tako Nedicevski poigrava sa Srbima i Srpskom.

Comments are closed.