Радуловић ће одлучити да ли подржава Јанковића или Јеремића тек кад се...

Радуловић ће одлучити да ли подржава Јанковића или Јеремића тек кад се Вучић изјасни ко је кандидат СНС за председника

ПОДЕЛИ

Лидер Доста је било Саша Радуловић неће се изјаснити ког председничког кандидата подржава све док премијер Александар Вучић не саопшти ко је његов кандидат за шефа државе, као и који ће све избори бити одржани овог пролећа, сазнаје Недељник у покрету Доста је било.

У том покрету, који ће ускоро прерасти у политичку странку, наводе да још нису преломили ко ће бити њихов кандидат на председничким изборима, али не крију да су у игри тренутно само – Саша Јанковић и Вук Јеремић.

„Чекамо Вучића“, додају.

Наши извори у Доста је било истичу и да се Радуловић залагао за изборни пакет који је, између осталог, подрзумевао да тај грађански и проевропски опозициони корпус има заједничког кандидата за председника Србије и за градоначелника Београда, јер се о изборима у престоници, који би били одржани истовремено с председничким, све више спекулише.

Епилог председничких и београдских избора, убрзао би, како сматрају у Доста је било, и парламентарне изборе. Наравно, уколико Вучић и СНС не буду одлучили да се истог дана гласа и за нови скупштински сазив.

Недељник