Шешељ: Николић је испао глуп!

Шешељ: Николић је испао глуп!

ПОДЕЛИ

„Две су позитивне последице кандидатуре Томислава Николића за председника Србије“, рекао је данас Војислав Шешељ, председник СРС-а.

– Прва је та што ће бити другог круга председничких избора, што ће разбити илузију Вучићевих гласача да ће тријумфовати у првог кругу. Друга је што је политикант попут Томислава Николића показао своје право лице и отишао на сметлиште историје. Добро је да он буде макнут са српске политичке сцене. Он никада више неће бити важан политички фактор, рекао је Шешељ гостујући на телевизији Пинк.

На питање шта се то код Томислава Николића променило, па је од једног од најближих Шешељевих сарадника, постао политикант, лидер СРС је рекао:

– Он је некада био сасвим другачији човек, частан, поштен и скроман. Скромност је најважнија у политици, али је она пукла када је први пут осетио већи новац. Он је продао идеологију за новац. Станко Суботић је за кампању 2008. дао милион евра, све је то Николић ставио у свој џеп, а странку задужио у банци за 600.000 евра под каматом од 19 одсто. Добио је велики новак и од Мила Ђукановића, Мирослава Мишковића, Милана Бека и страних фондација.

На констатацију водитељке да новине пишу да Николић има подршку Русије, Шешељ је рекао да то није тачно:

– Николић никада није био руски човек.

Шешељ је рекао да је Николић тражио три ствари од премијера Вучића да би одустао од кандидатуре.

– Тражио је место премијера, место председника странке и да задржи председничку вилу, што је његовој супрузи Драгици веома важно.

Шешељ је дао своју прогнозу шта ће се дешавати наредних дана.

– Вучић ће задржати странку, а Николић ће се вероватно кандидовати. Мада можда и одустане, могуће је чак да подржи Вука Јеремића, који има доста новца. Али што се другог круга избора тиче, ту ћемо се наћи Вучић и ја, заклучио је Шешељ.

Ало

2 КОМЕНТАРИ

  1. Mislim, Toma majmun nije „ispao glup“ jer je on to konstantno, on ne oscilira gore dole niti levo desno, on je balvan. klada, tikvan, cepanica, bukvan, mamlaz, idiot, lopov, glupak, vucibatina, ološ, pokvarenjak, bezobraznik, ljudsko đubre, nazovi to kako hoćeš ali on je postojan to što jeste („ka no klisurine“ što bi rek’o pesnik), govnar je i on ne „ispada“ jer je kao takav konstantan, monolitan, ne deli se na „manje glup“ i „više glup“. Toma majmun je uvek isti i samo glup, ali isto (obavezno) i lopov!

Comments are closed.