Глишић: Јасмина Вујић контролише Бошка за Американце!

Глишић: Јасмина Вујић контролише Бошка за Американце!

ПОДЕЛИ

Говорећи о томе како је дошло до разлаза са Дверима, Владан  Глишић у емисији Геополитика на Новосадској тв, наводи да је суштински разлог био то што су се Двери претвориле у партију, онакву какве су и остале које су Двери 15 година пре тога критиковале. 

 – Став који је био идејно постављен те друге стране био да друкчије не може да се политички делује већ да мора да се претвори у политичку партију. То није тачно! Није тачно ни формално правно, а поготово суштински није било тачно јер чак и претварање у партију није значило претворити то класично у лидерску партију која нема никога сем једног лидера и где се све врти око имена једног човека, где се прави култ личности једног човека, и сви остали се претварају у следбенике на нивоу једна секте.-  рекао је Глишић.

 – То је било идејно разилажење и да је остало само на идејном разилажењу ја бих данас могао да се поздравим са Бошком Обрадовићем. Да поразговарамо о свему, јер једноставно имамо право да се разликујемо. Међутим иза тога је било пуно нељудских и некоректних потеза тог човека. Сарадња са неким организацијама, са неким обавештајним структурама преко Јасмине Вујић који су везане за америчку амбасаду, што је недопустиво за човека који наступа са патриотских позиција, све то доводи да ја данас стварно не могу с њим да разговарам нормално, нити желим, из простог разлога што мислим да је урадио неке ствари које превазилазе ниво пристојности и људског односа између два човека који су били пријатељи.- објашњава Глишић.

 – Све то што пишу на друштвеним мрежама (Двери) њихови фанатици  то су ствари који они себи покушавају да објасне зашто седе у организацији где им је потпреседник странке жена која је директно везана за америчку обавештајну службу.- рекао је Владан Глишић.

 

 

Владан Глишић, Новосадска ТВ

2 КОМЕНТАРИ

  1. ”Међутим иза тога је било пуно нељудских и некоректних потеза тог човека” Који су то нељудски и некоректни потези конкретно????

    ”Сарадња са неким организацијама, са неким обавештајним структурама преко Јасмине Вујић који су везане за америчку амбасаду” Које су то организације?? Које су то обавештајне структуре?? Кад, где са ким је сурађивао??? Јел постоји неко име, датум место???

    ”урадио неке ствари које превазилазе ниво пристојности и људског односа” Које су то ствари које превазилазе ниво пристојности и људских односа???? Шта је конкретно урадио, рекао, направио, постоји ли и један доказ за овакве тврдње или све остаје на неморалним оптужбама односно клеветама????

  2. „Stav te druge strane je da se moramo pretvoriti u političku stranku“,je tačan ,da bi se neko mogao upustiti u borbu protiv pošasti koja vlada Srbijom u poslednjih 17 godina mora da ima stranku i stranačku infrastrukturu.Ove paušalne ocene Vladana Glišića su relikti delovanja DB-a na mozak,a verovatno i neke nečasne radnje ili devijantno seksološko ponašanje te je onako ucenjen.

Comments are closed.