Шиптари хаковали српски сајт ПАТРИОТ!

Шиптари хаковали српски сајт ПАТРИОТ!

Јутрос је хакован сајт ПАТРИОТ

ПОДЕЛИ

У рану зору, јутрос око 3 сата, шиптарски хакери су блокирали сајт ПАТРИОТ! 

Сајт је националног карактера и поред информисања својих читалаца о актуелностима из земље и света из свих области, познат је и по неговању традиција из наше богате историје и вере, те промовисању једног здравог националног става.

Случајно или не, хакерски напад је извршен у исто време када је пре 18 година започео напад на караулу Кошаре у јеку НАТО агресије на нашу земљу.

Подсећамо да је 9. априла 1999. године, на Велики Петак, са територије Албаније почео артиљеријски напад на караулу Кошаре. Ватра је била отворена од стране регуларне Војске Албаније према пограничним положајима Војске Југославије. У нападу су употребљавани топови, хаубице и минобацачи и ватру су координисали јако добро обучени припадници француске Легије странаца, енглеског САС и америчких Маринаца. Албанци су нападали у три правца, први је био према врху Раша Кошарес, други је био према караули Кошаре и трећи према врху Маје Главе.

Током артиљеријског бомбардовања, око 1.500 припадника ОВК је пришло граници. Тада је на првој линији било мање од 200 припадника Војске Југославије. Крвава битка је трајала током целог дана са великим губицима, поготову са стране нападача. Битка за Кошаре је настављена и у наредним данима уз подршку НАТО зликоваца и њихових тешких бомбардера.

Напад на Кошаре је започео у рану зору, око три сата ујутро. Осамнаест година касније, наследници оних који су напали једну суверену земљу су у исто време, у својој немоћи-јер немају други начин, хаковали и наш ПАТРИОТ!

У намери да угуше све што има предзнак националног и срспког, успели су накратко да нам оборе сајт. Као што им није успело пре 18 година да нас победе, неће ни сад!

Уредништво портала ПАТРИОТ