Милан Иванић: Патриоте! Не наседајте на Сорошеву патку!

Милан Иванић: Патриоте! Не наседајте на Сорошеву патку!

ПОДЕЛИ

Већ неколико дана на улицама највећих српских градова трају тзв. спонтани протести, а још се, наводно, не зна ко су организатори и ко тачно стоји иза свега. Кажем „такозвани“ зато што ни француска собарица не би поверовала да је могуће да се, тек тако, на једном месту окупи пар хиљада људи, а да то није брижљиво припремано и организовано.

Спонтани су били у толикој мери, да су се пароле, налепнице и памфлети које су демонстранти имали код себе, вероватно, сами створили испред Народне скупштине. Спонтани су толико да су их, као по команди, одмах подржале све водеће фигуре тзв. Друге Србије. Спонтани су, па су их Н1, Радио Слободна Европа и слични медији исто тако „спонтано“ преносили од самог почетка.

Специфичност првог окупљања је што на протесту није било ниједне српске заставе, али је зато било цепања српског „зида плача“, јер вандали који су то урадили вероватно сматрају да су побијени Срби са Космета криви што је Србија овако „заостала“ и „сељачка“. С обзиром какав „крем“ грађанштине из круга двојке се тамо окупио, такав напада на мртве Србе није толико необичан. Имали су они и горих испада.

Међутим, тужно је што су неки српски националисти насели на причу о револуцији и, вероватно из најбоље намере, својим присуством увећали број окупљених на том скупу.

Како су дани одмицали, лице организатора из сенке било је све јасније. Маске су почеле да падају. Истина, појавиле су се српске заставе, које су вероватно понеле патриоте које и даље наивно верују да су демонстрације спонтане. Али, поред застава, појавили су се и припадници разних ултра либералних невладиних организација, као што су Жене у црном и чланови ултра левичарских, анархо-комунистичких покрета који су познати по изливима антисрпске мржње.

Протести су почели неодољиво да подсећају на демонстрације које се одигравају у САД после Трампове победе. Чак су и пароле исте. Амерички екстремни либерали скандирају  „Not my President“, а у Београду се узвикује „ниси нам председник“.

Убачени су и неки елементи демонстрација против Слободана Милошевића као што су лупање у шерпе и бубњеве, а натпис на налепницама „готов је“ заменио је „пук`о си“.

Организаторима „спонтаних“ протеста као што су Пети октобар, Арапско пролеће, Мајдан, демонстрације у Македонији и САД и на крају поново у Србији, заиста недостаје креативности. „Copy-paste“ поступак је једино што знају.

Националисти, памет у главу!

Највећи део српског народа је патриотски оријентисан, док грађанисти и мондијалисти представљају мали проценат грађана Србије. Зато организатор, који не жели да покаже своје лице, инсистира на протестима без страначких обележја, где би сви могли да се појаве. Тиме жели да привуче и оне патриотске, национално свесне грађане. Проблем је што његове слуге не могу да сакрију своју мржњу према свему што је српско, па су тако, недавно, физички насрнули на пар патриота који су били на демонстрацијама.

Ови разочарани националисти неће признати да су били изманипулисани. Понављаће да су демонстрације биле  спонтано окупљање незадовољног народа, које су касније преузели либерали. То уосталом тврде и насамарене патриоте које је ДОС искористио како би се дочепао власти.  Тада су умерени националисти, оличени у тадашњем ДСС-у, испали „корисни идиоти“ помоћу којих су мондијалисти завладали. То треба да буде наук данашњим патриотама који мисле да удруживањем снага са грађанистима могу да поправе стање у Србији. Од неких ствари се пита не прави.

Националисти су последњи који треба да се брину. Време либерала пролази и ово су вероватно њихови последњи трзаји. Догађаји широм Европе показују да се дешава нешто изузетно битно, што је Марин Ле Пен назвала „повратак нацији“ и сан о Европи нација је већ почео да се остварује. Тај сан сигурно нећемо остварити лупањем у шерпе заједно са онима који желе да нас врате у прошлост где су се глобалне одлуке доносиле из мрачних центара моћи.

За крај, присетимо се речи великог Драгоша Калајића које најбоље описују налогодавце и извршиоце ове обојене револуције у покушају. Оне нам указују да се неке ствари нису промениле од 2002. године када их је изговорио.

„Ја не делим гнушање које Срби осећају пред деловањем таквих изрода у служби непријатељских „невладиних организација“. Напротив, кад их којим случајем видим и чујем, ја се у срцу веселим те се осећам поносним што припадам српском народу јер јасно опажам да је у њему непријатељ успео да поткупи само моралне наказе и интелектуалне ништарије. Све што нови колаборационисти чине је контрапродуктивно са становишта стратегије којој служе. Они посредно али јасно, доиста сасвим транспарентно, осведочавају нискост непријатеља и одговарајућих циљева. Да се којом несрећом зовем Џорџ и презивам Сорош – ја им не бих дао ни пребијеног долара.“

Милан Иванић

7 КОМЕНТАРИ

 1. Националисти, памет у главу!

  Највећи део српског народа је патриотски оријентисан, док грађанисти и мондијалисти представљају мали проценат грађана Србије. Зато организатор, који не жели да покаже своје лице, инсистира на протестима без страначких обележја, где би сви могли да се појаве. Тиме жели да привуче и оне патриотске, национално свесне грађане. Проблем је што његове слуге не могу да сакрију своју мржњу према свему што је српско, па су тако, недавно, физички насрнули на пар патриота који су били на демонстрацијама.

  Ovo je tacno oni mrze sve sto je srpsko. Muka nam je od Vucica ali ova antisrpska olos je jos gora

 2. Милан Иванић: Патриоте! Не наседајте на Сорошеву патку!

  Другим речима : Патриоте ! Пристаните да НЕКО, ноћу, под фантомкама, багером руши што му се прохте !
  И да полиција и Суд појма немају ко је тај НЕКО.

 3. Није поента зауставити једну битнагу, коју ће заменити друга битанга, већ сменити систем владавине ове, претходних и будућих битанги!
  Из приложених, видљивих парола, транспарената, нигде не видех јасно и гласно речено и исписано неслагање са: ГМО, КЕЈМТРЕЈЛОВИМА, НАСИЛНОМ ВАКЦИНАЦИЈОМ ДЕЦЕ НЕПРОВЕРЕНИМ И СУМЊИВИМ ВАКЦИНАМА /УОПШТЕ – ВАКЦИНАЦИЈЕ/, УВОЂЕЊЕМ ОБАВЕЗНОГ ЛБГТ ОБРАЗОВАЊА /у школама и вртићима , а свођење предмета веронауке на необавезан предмет/, СА РАСПРОДАЈОМ ДРЖАВНИХ И НАРОДНИХ ДОБАРА – ИЗВОРИШТА
  ПИЈАЋИХ И МИНРАЛНИХ ВОДА /БАЊА, ГРАДСКИХ ВОДОВОДА – Београда, Новог Сада, Ниша…/ ПОЉОПРИВРЕНДОГ ЗЕМЉИШТА, ПКБ-а, ЕЛЕКТРОПРИВРЕДЕ, ТЕЛЕКОМА, АЕРОДРОМА, РУДНИКА БОР /чије се само резерве злата процењују на 7 милијарди долара/евра, и ништа мањим резервама бакра…/, БЕСЦЕНОМ РАСПРОДАЈОМ СРБСКЕ РАДНЕ СНАГЕ /2ОО – 25О ЕВР-а месечно, потпуно незаштићене од самовоље приватних власника…/,ПРОТИВ ОКУПАЦИЈЕ СРБИЈЕ МИГРАНТИМА И ПРЕТВАРАЊА СРБИЈЕ У МИГРАНТСКЕ ЛОГОРЕ /а по наређењу ЕУ, САД, НАТО…/, ПРОТИВ УЛАСКА У ЕУ И НАТО, НЕЗАПОСЛЕНОСТИ, СМАЊИВАЊА ПЕНЗИЈА, СМАЊИВАЊА ИЛИ УКИДАЊА ТРУДНИЧКОГ И ПОРОДИЉСКОГ БОЛОВАЊА…
  Све то и још доста тога чега се не могу сетити, треба да буде садржај, смисао и идеја водиља ових протеста, јер, у пртивном, све ће се свести на голо политиканство, што може да се изроди у грађански сукоб и хаос, а што одговара НСП-у, глобалистима, сатанистима…
  Aко свих тих парола и транспарената нема, онда је протестовање само себи циљ, а то, онда, није добро, имајући у виду да СНС-овци после Вскрса највљују организовање КОНТРАМИТИНГА?!
  Чему то води, до само сукобима и невољама!
  Драган Славнић

 4. Srbija ne može propasti, već je osudjena na uspeh, jer je predvodi njen Mesija Kalinero, a Serblje prosvećuje autor i drugi realpatriotski autori, koji stameno stoje uz bok srpskog vodje i spasitelja na braniku Srpstva i tuku iz svih orudja i oružja srpske neprijatelje.
  Autor, kao novopečeni Vidovdanski analitičar, čita kao azbukar konspirativne organizatore i finansijere neprijateljskih protesta, pa bi bio red da ga Mesija Kalinero prihvati u svoj savetnički tim ili makar na jasle ili korito, kao i druge realpatriote iz propatriotskih portala.

 5. Кад се сетим оног осликаног воза правац Приштина
  Или државног удара на Црну Гору и спреманог атентата на Ђукановића . . .
  Одмах помислим као и аутор овог чланка :
  Опасан је тај Сорош. И жута патка.

 6. nesto nisam primetila da se uzvikuje ,,Nisi nam predsednik“
  Gospodine,da biste bilo sta pisali treba prvo da prosetate par dana sa protestantima,ako imate dozvolu od psa vladara…

 7. HAHAHA,Srbija je kao POPRAVNI DOM…
  Nova strategija ove vlasti,jeste da protestantni nisu pametni,tacnije,DA SU GLUPI!
  Juce Seselj kaze,(A ON JE UVAZENI NEFORMALNI CLAN VLADAJUCE SVEKOLIKE KOALICIJE),da je Beli GLUP.
  A DOKTRINA BELOG I DOKTRINA MASOVNIH PROTESTA SU SLICNE,ILI ISTE…AKO SE PROTESTI DEPARTIZUJU,STO JE NA DOBROM PUTU.
  Danas Mihajlovicka iz G17 kaze da je NAROD GLUP,bar taj narod na ulicama…
  Kaze,ne moze da shvati da su GLUPI ONI KOJI PROTESTE ORGANIZUJU…jer zahteve salju na pogresnu adresu,po njoj.
  VLAST VOLI DA KAZE DA JE PAMETNA,A SADA VIDIMO,VLAST SVIMA KOJI NISU VLAST KAZE-DA SU GLUPI.
  KAO POPRAVNI DOM,GDE VLAST „POPRAVLJA“ NAROD.
  AAAAAAAHAHAHAHA.
  KAVU ZEMLJU NAPRAVISE…

Comments are closed.