Михаило Тодоровић: КОМИТЕТ 100

Михаило Тодоровић: КОМИТЕТ 100

ПОДЕЛИ

Демонстрације у Београду организује „Комитет 100“ из дубоке сенке. Комитетлије су инфилтриране у све структуре  друштва, власти и државе, посебно на факултетима. Отуда су „студенти“ тако послушно изашли на улице.

„Комитет 100“ алудира на „Комитет 300“ али и на „Апел 100“. Чак су и у односу синонимије „Комитет 100“ и „Апел 100“, то јест значе једно те исто.

Што би рекла његова екселенција Кирби то је „шизофрено стање“ – сматрати да некакав слабашни „Комитет 100“ у коме су комесари „жуте олош елите“ толико моћни да организују мирне протесте које ће променити „систем“ и „елиту“. Нарочито у време када је Вучић добио 55% гласова, а они 16%. Треба имати на уму да су многе ствари у Србији „шизофрене“ и „апсурдне“. А ми смо још увек живи.

Судбина грађана Србије већ је деценијама у рукама „комитета“ и њихових активиста. Комитети су 1944. слали београдску и младост Србије на такозвани „Сремски фронт“ да изгину. То је била казна за младе људе зато што су преживели рат и немачку окупацију. То комитети и активисти нису могли да им опросте. Бити жив – био је злочин.

У данашњем „Комитету 100“, и у „олош елити“ која их подржава су потомци оних „комитетлија“ и комесара који су младост Београда и Србије слали на кланицу, а они пљачкали куће и имовину њихових предака. У позадини. Они су наследници „система“ који је 1944/45. масакрирао Србију. За тренутак им је 2012. пољуљана позиција и сада злоупотребљавајући младе, као „топовске месо“, шаљу их на улицу као на „Сремски фронт“ да бију „демократске“ постизборне битке док „црвено-жута“ олош елита не обави посао у позадини.

Вучић је победио на изборима, убедљиво, честитао му је чак и амерички председник. Његова екселенција амбасадор Скат лично је пренео честитку Доналда Трампа. (http://www.glasamerike.net/a/donald-tramp-preko-ambasadora-sad-cestitao-vucicu-na-pobedi/3809873.html) Да ли је случајност да је то урађено после Тилерсенове посете Москви и разговора са Лавровим и Путином?

Дакле, слободни смо да закључимо: Америка је признала Вучићеву победу. Али није Саша Јанковић, није Вук Јеремић… Нису признали чланови и следбеници „Комитета 100“, ни „аналитичари“ који су навијали за Хилари Клинтон. Да ли је могуће да као што у Америци „Хиларисти-клинтонисти“ организују демонстрације и немире то сада раде и у Србији уз помоћ дела „невладиног“ Сорошевог сектора? Медијски рат против Вучића воде ТВ Н1, Данас, РСЕ, НДНВ, НУНС, делови РТС и РТВ, фантомски сајтови, мреже и остале структуре…

Како изаћи из овог „шизофрене“ стања? Један од начина је да власт прихвати дијалог са, заиста, младим људима јер је њихова будућност озбиљно угрожена. Србија је тек пошла на пут опоравка после пљачкашке транзиције и приватизације коју су извели потомци самопроглашене комунистичке елите која је униформе разних служби заменила жутим одорама „либерал-лоповлука“.

Млади би требало да схвате да су им ти који стоје иза „Комитета 100“, уништили будућност и да их сада хушкају на сукоб са властима по принципу „дрште лопова“. Нека „млади“ проуче мало биографије оних који их подстичу на „револуцију“, као и биографије њихових предака. Не знање није оправдање. Власт се једино може освојити и одбранити на изборима.

Михаило Тодоровић

2 КОМЕНТАРИ

  1. Мијалко Тодоровић у име Тита и партије: – Власт се једино може освојити и одбранити на изборима. На изборима које организује комунистичка партија Енглеске. Господине сине Мијалков, избора није било. Било је силовање.
    У праву сте да је Стока „100“ црња и омраженија од Вучића. А Вучић је човек који нема појма о било којој радно-производној технологији. Нема напретка док не натера паметне људе да раде и да их добро плати. А не Блера и остатке Стоке „100“. ПРЕДСТОЈИ ВЕЛИКА БОРБА. НОВИ ЧОВЕК ТРЕБА ДА СЕ „РОДИ“, ДА СВОЈИМ ЗНАЊЕМ, АУТОРИТЕТОМ и слободом обезбеди нови живот у целој Србији и србима у свим државама на Балкану. То Вучић не може и не покушава. Уствари – то данас није дозвољено од страних окупатора.

  2. Нека „млади“ проуче мало биографије оних који их подстичу на „револуцију“, као и биографије њихових предака.

    слушам?

Цитирај