Милошевић је најдемонизиранија личност у тој најдемонизиранијој земљи

Милошевић је најдемонизиранија личност у тој најдемонизиранијој земљи

ПОДЕЛИ

Њега бранити од велике је важности, а при том није неопходно да се човјек слаже са сваком његовом одлуком. Наиме, бранити Слободана Милошевића значи стати у обрану свих оних малих земаља које се боре да задрже право на самоодлучивање.

Његов злочин састоји се у томе што се упорно супротстављао западним силама и мултионационалним компанијама које намјеравају да између себе пођеле југославенска богатства. У томе је бивши југославенски предсједник показао већу чврстину од многих вођа и на истоку и на западу који су веома лако пристајали на диктате “чувара” људских права.”

Dr. Barry M. Lituchy profesor evropske istorije na prestižnim univerzitetima; Kingsborough Community College-u i na City University-u u New Yorku, iz interviju u časopisu Junge Welt, 24. mart 2001.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Није проблем у демонизацији Милошевића, колико у интелигентним, образованим родољубима, који за са мераком мрзе (сваки дан по 5 мин): зашто је дао Крајину, зашто је предао Косово, зашто је пустио Миру да носа цвет у коси, а Марка да краде на гајбицама?! Паметни(?) људи, а уживају у мржњи коју им је неко усадио пре 20 година.

Цитирај