Маровић завршио на психијатрији

Маровић завршио на психијатрији

ПОДЕЛИ

Док се чека коначна одлука подгоричког вишег суда о томе да ли ће бити уважена жалба адвоката Здравка Беговића да се одгоди издржавање казне осуђеном Светозару Маровићу, из београдске болнице „Свети Сава“ потврђено је да је некада високи функционер ДПС био њихов пацијент током марта, али да је болницу напустио почетком априла.

У овој болници кажу да је Маровић отпуштен релативно доброг здравственог стања, с тим што је био мало депресиван.

Маровић је био смештен на четвртом спрату ове болнице, на којем се налази апартмански смештај болесника. На сајту болнице налази се објашњење да четврти спрат припада одељењу интензивне његе, да се у њему налази седам апартмана А класе у којима се лече болесници који желе ванстандардне услове.

Адвокат Беговић, за „Новости“, каже да је у уторак послао поштом жалбу на одлуку которског суда којом је одлучено да се Маровић одмах јави управи спушког затвора ради издржавања затворске казне. Додаје да је његов клијент од 7. априла хоспитализован на Институту за ментално здравље у Београду.

Маровић, осуђен као шеф организоване криминалне групе у Будви, треба да одслужи три године и 10 месеци затвора и плати скоро 1,2 милиона евра. Вишем суду у Подгорици, до понедељка, како се наводи у саопштењу ове установе, нису достављени списи Основног суда у Kотору ради одлучивања о жалби осуђеног Маровића на решење председника которског основног суда, којим је одлучено о његовом захтеву за одгађање извршења казне затвора.

 

 

 

Aло

1 КОМЕНТАР

  1. а, па ово је зајебанција…

    у мом крају, лик је пресвукао банку, па кад су га одвели у затвор он се блентавио и умивао се у пасуљу који му је донешен да једе. био мало код чика доктора, па отпуштен кући. дијагноза: „јадан он, и не зна шта ради“

Цитирај