Насловна Култура ИВАНА МИХИЋ ИСПРОЗИВАЛА РТС! Гледамо Радашина по стоти пут! Тако је то...

ИВАНА МИХИЋ ИСПРОЗИВАЛА РТС! Гледамо Радашина по стоти пут! Тако је то када на површину исплива ОЛОШ!

1904
5
ПОДЕЛИ

Јавни сервис РТС репризира серију “Горе доле”, сниману деведесетих година у режији Милоша Радивојевића, а по сценарију Гордана Михића.

Подсетимо се, реч је о причи о обичним људима у некадашњој Југославији који не могу да се помире са чињеницом да се вредности мењају. Јакшићи покушавају да преживе санкције, инфлацију и рестрикције, док се њихове комшије Петровићи пењу на лествици у друштву у ком се поштују и цене лопови.

Једну од главних јунакиња тумачи Ивана Михић која је на свом Инстаграм профилу поделила занимљив апел.

Наиме, реч је о Фејсбук статусу у којем је написано следеће:

– Велика је грешка што се серија “Горе доле” приказује у 9 ујутру. Уместо што гледамо Радашина по хиљадити пут у ударном термину, пустите ово. Подсетите се како је то када пропада једна држава, када на површину исплива олош, а потону нормални и школовани.

 

Дневни журнал

 

5 КОМЕНТАРА

  1. Hm,hmm…pa, RTS, radi po sistemu “ vezi konja gde ti gazda kaze „, nema zezanja,poznat im je model “ kriznih stabova“, “ deveto martovske scene“..“ Petooktobaraca“..ali i, izjava Srbijanskog,elitnog paljiticara Palme..“ Mi necemo,beogradizaciju,mi hozemo srbijanizaciju beograda“
    http:// tabloid/taljigas

  2. Па ти се мало возбудио – па фрљаш по тастатури. Хехе, ти ниси чекао београдизацију – САМ си, иза руских тенкова се довукао у празне куће… Ниси ваљда стрељао власнике?…

    • Hm,hmm…a,sto se tice, vlasnika kuce, oni su odavno umrli, pra deda i pra baba, pocivaju na Novom groblju u Beogradu…i, nisu bili “ dzulovi-taljigasi“…ali ne i “ zrtve komunizma“, ono jes,da su im, na Banjici,premlatili dve unuke, ono jes da im je unuk poginuo kao dobrovoljac n a Sremskom frontu…svega je bilo “ genije“…klevetasu,..podrepasu.

  3. Da nuje bilo bivseg ministra Jocica kiju je Bajicev zet nikada ne bi snimili ni jednu seriju gde je Radasin scenarijo, rezija domacin, svaler, najjaci u selu a ajte molim vas smesno i tragicno za sta je RTS dao pare.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде