Насловна Инфо Цвијановић: Српска има подршку јеврејске заједнице у САД (ФОТО)

Цвијановић: Српска има подршку јеврејске заједнице у САД (ФОТО)

88
0
ПОДЕЛИ

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић разговарала је у Вашингтону са директором за међународне односе у Америчком јеврејском комитету Ендруом Бејкером и директорицом за политичка питања у овој организацији Џули Рајман.

Током састанка, којем је присуствовао и шеф Представништва Републике Српске у Вашингтону Обрад Кесић, размијењена су мишљења о актуелним политичким темама у Републици Српској, БиХ и региону западног Балкана, као и могућностима унапређења сарадње Српске и јеврејских организација у САД.

Овом приликом предсједница Цвијановић је изразила захвалност на подршци коју Српска и њене институције добијају од јеврејске заједнице у САД, што, како је ово приликом истакнуто, доприноси изгадњи добрих односа јеврејског и српског народа.

Жељка Цвијановић у посјети САД

Жељка Цвијановић у посјети САД

Током састанка разговарано је и о безбједносним изазовима у региону и свијету, те активностима Америчког јеврејског комитета који посредством својих регионалних канцеларија дјелује широм свијета, саопштено је из Бироа за односе са јавношћу Владе Републике Српске.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Унесите ваш коментар
Унесите ваше име овде