N1 podnosi krivične prijave, tvrde da je Gujon pokrenuo hajku na njih!

Podelite:

Antić: „Ako im se nešto ne dopadne, to jednostavno odbijaju da prihvate.“

„Osećam da je moja bezbednost ugrožena, stvarno ne znam da li će neko na ulici da me udari zato što misli da sam ja neprijatelj srpskog naroda jer sam vodila razgovor sa Gujonom onako kako mu se ne dopada“ – izjavila je Marija Antić, novinarka TV N1.

NUNS navodi da je neshvatljivo da ni drugi mediji, osim portala Vajs  i N1 u ovih nekoliko dana, kad već nisu ranije, nisu pokušali da naprave celovitu priču i o Gujonu – od toga šta radi sada do toga za šta se zalagao nekada. Osim ponavljanja kako je on veliki srpski prijatelj i prepisivanja onoga što je sam rekao da je uradio za Srbe na Kosovu, nema drugih podataka.

I potpuno je poražavajuće da se, osim NUNS-a, do sada nijedna organizacija nije oglasila u odbranu Marije Antić. Nekoliko kolega na društvenim mrežama, kojima je ona, kaže, jako zahvalna, pružilo joj je podršku.

Ne očekuje zaštitu i pored toga što su redakcija i televizija N1 stale iza nje. „Arno Gujon svojim kontinuiranim objavama na društvenim mrežama obmanjuje javnost da N1 protiv njega vodi kampanju, i otvara prostor za hajku tabloida na N1 i našu novinarku… Rezultat Gujonove kampanje protiv N1 jesu brojne pretnje zbog kojih će N1 podneti krivične prijave tužilaštvu“, saopšteno je iz ove televizije.

Marija Antić na kraju poručuje: „Radim svoj posao, nastaviću i dalje isto tako. Posao novinara nije da bira šta će da saopšti, a šta da pita, niti da razmišlja da li će nekome da se dopadne istina ili ne, naš posao je da kažemo istinu.“

 

NUNS

Podelite:
5 replies
 1. Milutin
  Milutin says:

  Truli mafijaši iz trule amerike a veza je cia-pitreus-n1-uništiti SRBE I SRBIJU. To je ta veza iz trule mafijaško fašističke amerike.

  Odgovori
 2. Milutin
  Milutin says:

  Ovoj novinarki antiće mogu da kažem samo jedno nije isto misliti i srati. Nmožeš ti da vodiš emisiju a pozvala si ga u goste a zabole te da li mu se to sviđa ili ne. Džukelo belosvetska. Što ti nisi otišla sa njim na KiM pa da vidiš radost te dece i ljudi željnih da ih bar neko štiti i da im pomogne. Sama činjenica da je došao da pomognenj FRANCUZ PORED TOLIKO SRBA I SRBKINJA MEĐU KOJIMA JE I OVA DŽUUKELA.

  Odgovori
 3. Kurbla
  Kurbla says:

  HAHAHAHA,TETKICA,HIGIJENICARKA,IZ VIDOVDANA,PANICNO CISTI KOMENTARE.
  MORE,SVI STE VI ISTI.VI NATOVCI,OPORTUNISTI…STO BI MILOSRDNI ANDJELKOVIC REKAO,“KOLABORANTI,JER TAKO MORA“.
  VELEIZDAJNICI SOPSTVENE KICME.
  ENO COVEKU PRETE SIPTARI,DA CE DA GA UBIJU.
  I STA,TREBA DA SE SPAKUJE I ODE IZ SRBIJE …
  SVE OTERASMO STO VALJA,SVE.

  Odgovori

Ostavite komentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *