Дејан Микавица поводом напада на Видовдан: Хашки лобисти немају народ!

Поделите:

Могу рећи у вези са објављеним текстом следеће: Хашки лобисти који не поштују ни српске жртве ни српске генерале, одавно не поштују ни српски народ ни његову ослободилачку и херојску прошлост.

Нису ти лобисти, прваци квази демократске опозиције никаква новост у политичкој историји српског народа, осим што их је данас више него икад, што су бескрупулознији и бахатији него раније, што се својим слуганством непријатељима и злочинцима српског народа поносе и издвајају и што их предводе они који никада не би смели бити део наше интелектуалне и страначке елите.

Нису они толико необразовани и примитивни како се може закључити у први мах, нису ни затечени неправдом која је усмерена ка српском народу. Њима српски народ и његова држава у суштину и не требају, осим у време избора, када вапе за материјалним и статусним привилегијама.

Не разумеју да нису заслужили чак ни место издајника у нашој политичкој стварности … јер увек је било издајника који не знају шта чине. Они су постали део туђег света, који сопствени народ, његова прошлост и његова будућност не интетесују. Није политички и демократски проблем само то што хашке лобисте не смемо називати издајницима као њиховим најпрецизнијим именом, већ што постоји оправдана бојазан да им због њихове издајничке политике наше правосудне установе и институције никада неће судити.

Тиме ће бити учињена велика неправда свима онима који су, као војници, генерали и обичан српски народ којем су ускраћена основна грађанска и колективна права, знали колико је важно и часно бранити своју отаџбину.

Дејан Микавица

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here