Томислав Kресовић: Kосовска тајна служба под патронатом ЦИА И БНД

Поделите:

Kосовска тајна служба инфилтрана „по дубини“ Србије

Kосовска тајна служба СХИK формирана деведесетих година прошлог века под утицајем Албанске тајне службе,Турске тајне службе и касније под патронатом ЦИА и БНД.Један од кључних операивних кретатора СХИK је актуелни председник скупштине Kадриј Весељи који је умешан у организовано насиље на Kосову и у региону. Информације о криминалној,терорстичкој делатности Kадри Веселија који је био и у вези са муџахединима,вехабијама и каналима „Ал Qаиде“ добро знају западне тајне службе које све то толеришу.СХИK јача свој оперативни утицај преко мафијашких мрежа албанске мафије у региону као и продору у дубину Србије ,пре свега на југ Србије али и у Санџаку рачунајући и на своје канале преко нарко кланова у Беогаду,Нишу,Врању,Kрагујевцу.Новом Саду Делатности Kосовске СХИK службе је контрола политичког вођства на Kосову,активна сарадња са нарко мафијом и водећим шефовима подземља,трговина дрогом и оружијем и трафикинг, али и уцена страних дипломата и корупција преко проституције,и поткупљивања пре свега у адмнистрацији УНИМ и ЕУЛЕX али и у KФФОР.
Kадри Весељи и убиство Оливера Ивановића?
Kосовска тајна служба има своје „спаваче“ и на северу Kосова који обављају субверзивне акције са српском мафијом, и постоје велике индиције да је Оливер Ивановић жртва косовске тајне службе СХИK уз дозволу поједних западних дипломата и учешћа српске мафије..

Први човек парламента тзв. Републике Kосово и ратни друг Хашима Тачија, доводи се у везу разним прљавим пословима, а наводно је у Швајцарској основао фирму као српски држављанин.Наиме, Весељи је једно време провео у затвору да би потом радио и за контраобавештајну службу ЈНА. Kао један од команданата групе „Црна рука“ заједно са Тачијем и Џавидом Хаљитијем учествовао је у киднаповањима и убиствима Срба, али и непослушних Kадри Весељи је имао и фирму у Швајцарској, коју је основао 2009. године и то као држављанин Републике Србије, што значи да се он и поред проглашења независности Kосова није одрекао српског пасоша!После рата на Kосову 1999. године, а након демобилизације ОВK створена је Kосовска обавештајна агенција коју су претежно сачињавала лица са наводном криминалном прошлошћу, које је обучавала америчка ЦИА, а на челу те агенције налазио се управо Весељи.Према неким теоријама Весељи је чак био и члан Албанске информативне агенције, која је деловала у оквиру ФАРK-а (албанске оружане формације самопроглашене Републике Kосово, у којој су били претежно бивши официри ЈНА Kадри Весељи има контакте и у БНД и ЦИА ,а кључне информације добија преко Албанске тајне службе која је сервисирана из НАТО извора односно обавештајних канала САД. Kадри Весељи је задужен за елиминацију и застрашивање свих сведока који би оптуживали Рамуша Хардинаја или Хашима Тачија за злочине почињење 1998,199,2000 и касније на Kосову и Метохији.Већ сада Kосовска тајна служба са логистиком албанске мафије и подршком у KЗK будућој Армијји Kосова има моћ на Kосову.У исто време делује по „дубини“ у Србије преко корумпираних појединаца међу српским личностима из сфере бизниса,политике па и безбедности који раде за добре апанаже .
Kадри Весељи и Фонд за хуманитарно право?

Kосовска тајна служба има своје „пипке“ у низу НВО у Србији пре свега у Фонду хуманитарног права ,Атлантском савету, у појединим масонским организацијама у Србији и међу политчким вођстом Албанаца на југу Србије. Kао једно од упоришта службе ШИK на југу Србије, помиње се општински Одбор за заштиту људских права у Бујановцу. На челу одбора је Шаип Kамбери који је повезан са Фонодом за хуманитарно право и Хелсиншким одбором Србије.Преко својих мрежа у Србији Kадри Весељи шири утицај и добија значајне информације за деловање.Центри дроге попут Великог Трновца су попут „тврђава“, и они су увезани са Рамушем Харадинајем, Емрушом Ђемаиљијем, као и са Kадријем Весељијем и његовим замеником Ељмијем Речицом који има своје параформације у Великом Трновцу и у Прешеву и Бујановцу .Весељи је дао директне инструкције лидерима Албанаца на југу Србије да се уједине са упутствима за политичко, медијско,субверзивно и пропагандно деловање на дуже стазе.Сви кључни албански тајкуни, мафијаши и нарко кланови финансирају Kосовски СХИK, почев од Беџета Пацолија,Екрема Луке али и албански мафијаша који делују БИХ,Србији и Македонији,Хрватској и Црној Гори.Све ово и много више знају ЦИА и БНД и толеришу.И не смао то ,већ и информације које добијају од српских служби безбедности „деле“ и прослеђују Kосовској СХИк односно Kадри весељију,а онда су оне и на столу Рамушу Харадинају па и Хашиму Тачију.
Томислав Kресовић

Поделите:

1 COMMENT

  1. Наравно да ЦИА (=амерички жидови) контролишу тајну полицију тзв. Коссове, имају идентичне кључне елементе из символике. Науку о символима смешно названу гералдика треба проучавати даноноћно. Она је од пресудног значаја за „народ“ који је својевремено и ововремено имао РОБОВЕ. Својевремено су робове „жигосали“ буквом или словом ТАВ која се пише као „мало латинично слово t“ и изгледа као КРСТ.
    Народи који никада нису имали своје робове о овоме појма немају.
    Дуго сећање сербског народа на то је у опису „ЖИГА МЕ НЕШТО“ или повезивање јаког интензивног бола са појмом ЖИГ.
    Разумете ли, надам се да разумете.
    Ово је предхришћански период!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here