Američki muzičar Mobi priznao da ga je CIA „zamolila“ da širi priču da je Tramp povezan sa Rusijom

Podelite:

DONALDA Trampa u njegovoj zemlji ne ostavljaju na miru, a i neće jer će, po svemu sudeći, biti – ko će koga.

List američkog finansijskog kapitala Wall Street Journal objavio je da je Trampov advokat Majkl Koen platio 130.000 dolara bivšoj porno-glumici Stefani Kliford da ne bi pričala o svojoj „vezi sa Trampom“.

List navodi da je do te „veze“ došlo 2006-te – u vreme kada je američki lider već bio oženjen Melanijom.

WSJ navodi da je Klifod u vreme predizborne trke 2016-te svoju „vezu sa Trampom“ učinila javnom, a da je pristala na ćutanje za novac.

Bela kuća je odreagovala opaskom da se takve glasine odavno plasiraju po američkim medijima.

Međutim, iako to neki ključni akteri verovatno ne žele, izgleda da sve polako prestaje da bude igra na jedan gol.

Poznati američki didžej, kompozitor i pevač – Mobi – izjavio je da su ga agenti CIA molili da po socijalnim mrežama širi priču da je Tramp povezan sa Rusijom.

Ispričao je da se pre godinu dana viđao sa prijateljima iz američke glavne špijunske centrale koji su bili zabrinuti zbog pojave dosijea u kojem se tvrdilo da Moskva protiv Trampa ima „kompromitujuće materijale“.

Molbu upućenu njemu, objašnjavali su time što on na mrežama ima „mnogo pratilaca“… A i sam je uveren da je Tramp povezan sa Rusima…

Prethodnih dana se u Senatu SAD pojavila inicijativa da se povede istraga protiv autora dosijea protiv Trampa. Njegov glavni sastavljač bio je britanski obaveštajac Kristofer Stil, ali su naručioci bili vašingtonski Prvo vrh Trampove Republikanske partije, a vrh Demokratske partije i Hilari Klinton…

Fakti

Podelite:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here