Бели: Идем у битку на Београд

Поделите:

Младеновачка одборничка група Бели Само Јако преузима сву одговорност над даљим радом на локалу, док ћу ја преузети битку за Београд. Договор да свако ради свој део посла за добробит околине и народа је најбоље решење.

То каже Лука Максимовић, односно Љубиша Бели Прелетачевић поводом саопштења Покрета Само јако да се ограђује од њега. На питање ко ће са њим ићи у „битку на Београд, Максимовић за Данас каже да „није одлучено 100 одсто да се излази, а када то обајвимо видећете нове младе људе“.

Лука Максимовић, односно Љубиша Прелетачевић Бели каже да је се самим кандидовањем за председника Републике изашао ван оквира Младеновца, а изборним резултатом увидео да је подршка огромна.

“После 350 хиљада гласова наде, нема назад. Дужан сам да грађанима понудим нову идеју и причу за излазак из апатије, безнађа и зла. Сваки вид повлачења и свођења на „локални ниво” са моје стране више не долази у обзир – стицајем околности, с обзиром на то да смо се изборили да се мој глас чује далеко, привилегован сам да постанем предводник генерације и да коначно заједно мењамо друштво”, објавио је Максимовић на Фејсбук страници Љубише Белог Прелетачевића.

Реагујући на саопштење покрета Само јако, Максимовић у својој објави истиче како је “због слабе инфраструктуре и капацитета битка на два фронта скоро немогућа”.

“Један фронт би трпео последице, а грађани Младеновца нису то заслужили, јер је прича првенствено настала у том граду са идејом да се ствари ту мењају. Због тога младеновачка одборничка група Бели Само Јако преузима сву одговорност над даљим радом на локалу, док ћу ја преузети Битку за Београд. Договор да свако ради свој део посла за добробит околине и народа је најбоље решење. Пошто ћу и даље бити у младеновачој скупштини, бићу упознат с радом одборничке групе, а тако ћу и ја извештавати одборничку групу о свом деловању. Остајем доследан идеји и манифесту са почетка приче – до краја,” наглашава Лука Максимовић.

Данас

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here