Beli: Idem u bitku na Beograd

Podelite:

Mladenovačka odbornička grupa Beli Samo Jako preuzima svu odgovornost nad daljim radom na lokalu, dok ću ja preuzeti bitku za Beograd. Dogovor da svako radi svoj deo posla za dobrobit okoline i naroda je najbolje rešenje.

To kaže Luka Maksimović, odnosno Ljubiša Beli Preletačević povodom saopštenja Pokreta Samo jako da se ograđuje od njega. Na pitanje ko će sa njim ići u „bitku na Beograd, Maksimović za Danas kaže da „nije odlučeno 100 odsto da se izlazi, a kada to obajvimo videćete nove mlade ljude“.

Luka Maksimović, odnosno Ljubiša Preletačević Beli kaže da je se samim kandidovanjem za predsednika Republike izašao van okvira Mladenovca, a izbornim rezultatom uvideo da je podrška ogromna.

“Posle 350 hiljada glasova nade, nema nazad. Dužan sam da građanima ponudim novu ideju i priču za izlazak iz apatije, beznađa i zla. Svaki vid povlačenja i svođenja na „lokalni nivo” sa moje strane više ne dolazi u obzir – sticajem okolnosti, s obzirom na to da smo se izborili da se moj glas čuje daleko, privilegovan sam da postanem predvodnik generacije i da konačno zajedno menjamo društvo”, objavio je Maksimović na Fejsbuk stranici Ljubiše Belog Preletačevića.

Reagujući na saopštenje pokreta Samo jako, Maksimović u svojoj objavi ističe kako je “zbog slabe infrastrukture i kapaciteta bitka na dva fronta skoro nemoguća”.

“Jedan front bi trpeo posledice, a građani Mladenovca nisu to zaslužili, jer je priča prvenstveno nastala u tom gradu sa idejom da se stvari tu menjaju. Zbog toga mladenovačka odbornička grupa Beli Samo Jako preuzima svu odgovornost nad daljim radom na lokalu, dok ću ja preuzeti Bitku za Beograd. Dogovor da svako radi svoj deo posla za dobrobit okoline i naroda je najbolje rešenje. Pošto ću i dalje biti u mladenovačoj skupštini, biću upoznat s radom odborničke grupe, a tako ću i ja izveštavati odborničku grupu o svom delovanju. Ostajem dosledan ideji i manifestu sa početka priče – do kraja,” naglašava Luka Maksimović.

Danas

Podelite:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here