Kamponeski: Đilasovi botovi sve neistomišljenike nazivaju Vučićevim botovima!

Podelite:

Đilasovi botovi imaju taj ružan običaj da sve one koji iznose činjenice o Đilasovoj poslovnoj i političkoj karijeri, nazivaju Vučićevim botovima i rasturačima opozicije.

Prvo moramo da se razumemo, ja ne pljujem Đilasa, ne bavim se njegovom porodicom, njegovim izgledom, pameću i sl . .
Isključivo podsećam javnost na istinite, nesporne, javne podatke vezane za njegovu poslovnu i političku karijeru.

To što se te činjenice ne sviđaju njegovim pristalicama nije moj problem.

Drugo, Đilas ne samo da nije opozicija u onom najbanalnijem smislu, da je neki protivnik Vučića, nego je njegov politički anganžman uvek bio vezan isključivo za učešće u vlasti. Uporedo, njegov lični biznis i vlast.

Konkretno, on nije bio opozicija 1999., ne, radio je sa Miloševićevim RTS-om tad.
U Demokratsku stranku se učlanio 2004 godine, kada je Tadić postao predsednik Srbije i naravno, odmah je postao šef njegove kancelarije, pa onda ministar bez portfelja u Koštuničinoj vladi, pa kad je umro Neša Bogdanović zapljunuo je mesto gradonačelnika Beograda ispred DS.

I onda, kada je izgubio izbore u Beogradu 2014 i postao opozicioni odbornik skupštine grada Beograda . . pogađate . . nije se godinama pojavio na sednicama najviše beogradske institucije.

Ginule su Demokrate u skupštini grada, šetale sa Patkicom, postavljale pitanja, sprovodili kampanje, a Đilas . . Đilas je bio predsednik Košarkaškog saveza Srbije . . Srbije u kojoj ne možete u wc da odete ako nemate odobrenje Aleksandra Vučića . .

Tako da, ne zanosite se, niko drugi u Srbiji ne razbija opoziciju osim Dragana Đilasa, a kad bude izgubio ove izbore i kad SNS ponovo osvoji već izgubljenu vlast u Beogradu, ponovo će neki drugi ljudi sedeti u skupštini grada Beograda i braniti Beograđane od Naprednjačkih nasilnika, a Đilas . . Đilas će možda ponovo u Košarkaški savez, a možda se i vrati svom Dajrektu, Multikomu, nekoj televiziji . .

Znam sve, ne sviđa vam se istina . .
. . pa ništa, onda sam ja bot, a vi ponovo zabijte glavu u pesak najbolje kod one Sauronove kule u Beogradu na vodi . .

 

Izvor: FB profil Milana Kamponeskog

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here