Менаџер Белог сада је менаџер Фантомима!

Поделите:

 

Покрет Уједињених Фантома који су подржавали Белог Прелетачевића на председничким изборима ће учествовати на изборима у Београду. Водиће кампању за опозицију а насупрот Луке Максимовића „бившег Белог“ ће активно подржати опозицију. Бивши менаџер Белог Прелетачевића сада је менаџер Фантомима.

Многи из окружења Белог који су га напустили а не само Фантоми, сумњају да ради за власт јер иде самостално на градске изборе, тако практично одвлачи гласове опозицији. Лука Максимовић кога се одрекао и његов покрет „Бели – само јако“ жели да учествује на београдским изборима без оних који су га до сада подржавали.

Кључна теза у кампањи Луке Максимовића или „човека који је био Бели“ да су на политичкој сцени „сви исти“ највише одговара властима јер се тиме демотивишу опозициони и млађи бирачи и то је један од битних разлога што су Белог многи напустили. Замерају му што се није одредио према власти, што икључиво критикује опозицију и не жели да иде ни са ким у коалицију то исто значи да су његови гласови у служби намицања већине владајуће коалиције.

 

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here