Ненад Узелац: Док је оваквих десничара Вучић може мирно да спава

Поделите:

Вучић би да дође до компромисног решења за Kосово па да се мења устав, јер компромис омогућава опстанак Срба и Србије на Kосову, а остало не.
Ја бих више бринуо да Русима у Нишу дамо иста права као НАТО па да стигну ти Мигови и још какав ПВО да узмемо да запретимо ако затреба да се заштити тај народ доле, а Kосово ће решавати генерације, јер су га генерације и створиле као проблем. Божији је позив, а не људски када се таква питања решавају. Ако Руси уопште могу и хоће. Најтужније је што нам је десница разбијена, препуна сензационализма и популизмам док чува својих 2-3%, а атлантисти једва чекају рушење да рашчерупају и ово мало што је остало на миг запада потпомогнути егоманијацима у десничарским редовима који виде ново рушење као прилику за сопствено самоостваривање, стари јакобинско-комунистички принцип у десничарским редовима.
Вучић може мирно да спава.

Извор Фејсбук

Поделите:

6 COMMENTS

    • Hm,hmm…bilo bi,iskorisceno,za nasilno preotimanje vlasti,kao patriotski cin,sto nema vexed s a Kosmetom I narodom…“ Ne zna srBski narod ko su Karadjordjevici „

  1. Овай Узелац лупа ко максим по дивизии. Удри, удри….а кад дође до зида – А? „Чие овце тога и ливада“, каже бољшевичка банда и сама навикла да отима од домаћина коии су вековима стварали. Не може тако. Видим Александар Вучић е забринут, ние му лако.Зашто? Окружен е аветињама и незналицама коии га тераю у преговоре са Арбанасима. Полако Ацо соколе, то е као писати по песку. Ти не знаш како су се у сличним или идентичним ситуацияма понашали стари Срби. Знаш за неписменог Милоша, он е твой „под и плафон“. Наврати на „Видовдан“ Вуле ће ти рећи колико хоћеш оваквих заврзлама у истории. Ми ћемо и ову решити, само соколе не трчи пред руду да те Србство не упамти по клетви. Сав тай србски олош коии те гура, сакриће се иза твоиих леђа на страницама историие. История е озбиљна наука, њу е пише победник као што блее они коии е покушаваю шминкати или окренути наглавачке. Ти исти идиоти смилсли су „мудрост“ – чие овце тога и ливада, шта ми ту можемо него признати реалност….Ацо соколе, зна Вуле да си ти храбар и све то…али, немой се заебавати у животу. Комуна те тера да стваиш тачку на 28 и 74. Не! Авай не. Ми тиме ништа не решавамо.

  2. Ми тиме Ацо лавину не уставаљамо. Пусти комуна мудраце. Запамти соколе, ако ми заборавимо Скадар, и Свевишњи Бог ће окренути свое лице од нас. Ми есмо грешни, да не кажем луд Народ….коии поред зачина „ц“ конзумира смрдљиву вегу, погазиио Часни Крст и пригрлиио ђавољу петокраку Интернациионале…али е то пролазно, проћи ће. Ево Срби пишу латиницу, проћи ће и то, вратиће се Винчи. Курваю се..и то ће их проћи. Пию ненормално у кафанама, свима иду себи не долазе као избезумљени…и то ће их проћи. Коцкаю се са духовном Колевком.“Гайтан око врата“, нема зебанцие.
    Стани Вуле, ели врат као спона главе и тела, или врата дрвена, метална…кроз коя се са двора у дом улази? Ебо вас ћопави Вук а ви њега или га у вррр г.зице. Само чекам оног његовог адвоката на „Видовдан“ извесног ДЗ да неколике речем. Ми Србљи смо имали прецизан язик и писмо. Ебо нам е кеву (стара србска богиња) али као што видите поразиио нас ние. Безумници пребацую Вулету да пише руску азбуку? Ха, ха, ха….Само пљувачка, нема муда нити науке да изађе пред овог грешнаго раба Божииег. Црква е попустила под притиском, али Србство не, даће Бог вратићемо и акценте.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here