Palma: Dačić je „drugi Tito“, trajaćemo još sto godina

Podelite:

Predsednik stranke „Jedinstvena Srbije“ Dragan Marković Palma ocenio je da je koalicija JS i Socijalističke partije Srbije „mali šraf“ bez kojeg Beograd ne bi izgledao kako danas izgleda, a ocenio je i da je lider SPS Ivica Dačić „drugi Tito u Srbiji“.

Marković je na sednici beogradskog odbora SPS-a kazao da bez te koalicije u Srbiju ne bi dolazili investitori.

„Mi smo koalicija koja ne laže, i koja nikada nije izdala svoje građane i Srbiju. Mi smo državotvorna, a ne kumovska koalicija i trajaćemo bar još 100 godina“, rekao je Marković.

Po njegovim rečima, koalicija SPS-JS ima najboljeg kandidata za gradonačelnika, Aleksandara Antića koji „ima veliko iskustvo, zna kako se dovode investitori, nema nijednu mrlju. Otkad je on ministar rudarstva i energetike, nije bilo dana, a da Srbija nije imala struju“, kazao je Marković.

On je naveo da će se koalicjija SPS-JS boriti za socijalnu pravdu, zapošljavanje, a protiv „bele kuge“, da će posebno voditi računa o penzionerima.

„Danas je situacija u Beogradu bolja nego ranije, ali će biti još bolja kada mi pobedimo na izborima. Ovo nisu izbori za predsednika Srbije, već za budućnost Beograda, a mi imamo najboljeg kandidata“, ponovio je Marković.

N1

Podelite:

2 COMMENTS

  1. Divno, Srbi treba da su srecni sto svaki dan imaju struju. Niko tako ne ponizava Srbe kao rusofili. Prave od vas stoku koja treba da je srecna da jede samo cetvrt hleba i parizer za ceo dan. Uzgred Crna Gora 2015,…..GDP/glavi stanovnika (vi valjda kazete drustveni proizvod) od $6,500……………..>>Srbija = $5,300………………ah da, Rumunija cije su zene muvane pre 25 godina za zvake i srpske farmerke $12,200………………….Poljska $12,600…..Estonija $17,000……ipak i dalje smo ispred Albanije of $4,300 (Kosovo je na $3,600)……jos koliko ce to da traje ?? 2-3 godine

  2. Drugi Tito!? Znaci da je za Daciqija glogov kolac ko za i onog prvog Vampira iz Kumrovca. I prvog Tita iskopati i zajedno sa drugim isporuciti za Zagreb. A ovaj krmak Palma je toliko zadrigao o lopovluka i korupcije da bi mu jednogodisnji boravak u Padinskoj Skela na salati i vodi dobro dosao.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here