Афера Нови Пазар: Да ли можете да будете веће љиге у борби за власт и зашто не?

Поделите:

Афера Нови Пазар: Да ли можете да будете веће љиге и сплачине у борби за власт и зашто не?

Не постоји већа одвратност, нити се може бити веће ђубре и људска сплачине – него да искориштаваш болест, епидемију и смрт нечијих најдражих – да би остваривао неке политичке поене.

А то се догодило управо у Рашкој области и Новом Пазару. Нови налет Короне донео је нове оболеле. Посебно је увек било тешко у Новом Пазару и Рашкој области – где Корона никад није мировала. То и углавном зато што су локални политичари намерно са својим присталицама и делом народа – контрирали саветима и препорукама из Београда – “Неће Санџаклијама Београд да говори шта да раде!” – али и у Београду “Неће нама Вучић да говори шта да радимо!”

Масовна окупљања по кафићима, велике прославе и то у доба када се у остатку Србије ишло у затвор због непоштовања полицијског часа – опште непоштовање прописа – исто због тога што су маса људи трабуњали и лупетали да Корона не постоји, да је то измишљено …. и сад одједном – БУМ!

Оно што је евидендно – кренуло је са “Храбрим новинарима и докторима” који се сами боре остављени од свих – да би одмах кренуло пљување владе Србије, Београда и слично. Као са случајем Клиничког центра војводине где је “Храбра новинарка” тврдила да нема довољно опреме, да је све у хаосу – па се испоставило другачије – сада се све поновило са Новим Пазаром.

Овог пута сихронизоване присталице пропале опозиције су ботовски почели да деле “вест” из Новог Пазара, са портала који су  -да кажемо наклоњени Угљанину и Ђиласу. Вест објављује “Санџачки” портал који шаље слике јадних љуиди који заиста јесу у мукама и болести, па се новинарка слика испред свеже облепљене табле са умрлицама (које ће нетрагом нестати када дође инспекција из Бограда – ваљда да се не провали да су лажне) – па говори о десетинама мртвих од Короне, читавим породицама које умиру!

Следећа фаза настаје аутоматским преношењем те вести преко Жутарског сајта  али и других – а тај сајт је толико лажан – да је написао вест пре недељу дана да је  Мађарска затворила границе према Србији – због “успешне” борбе владе Србије против Короне- а то је цитат са све оним подмуклим наводницима.

Толико су лагали да је мађарски амбасадор реаговао и да су касније наведени као извор лажних вести. Нису се ни потрудили да повуку вест, далеко било да се извину. Али зато армија ђиласовских ботова је одмах кренула да пљује. Тако и овог пута. Погледајте само како су удружени Жутарски ботови одмах кренули да деле те “вест” из Новог Пазара!

Тај исти дан све је било препуно како стрда народ, како је тамо катастрофа. Муслимански и Српски ботови из “Круга двојке” су одмах кренули у заједничко пљување Србије – први перфидно а други као потпуне суицидне морончине. Нема друге речи.

И онда су премијерка и министар здравља отишли тамо. Дочекани су од групице инструисаних особа како им звижде. Донета је и помоћ и установило да је умрло мање од 10 људи, да је једна породица, страдала јер се није јавила лекару, и да је сва опрема у функцији. Ни помена од десетинама, стотинама мртвих како су Жутарски медији “преносили”

Подсетило ме на све оне лажне вести о “Србо-Ћетнићким злоћинима” – за време ратова. Исто ми мирише, из исте су кухиње!

Новопазарска болница је опремљена далеко боље него гро болница у Србији. Неке болнице у Србији нису ни реновиране ни окречене, али је Новопазарска нафилована опремом и сређена максимално. Сада, о томе треба размислити да ли то треба више да се тако ради.

И треба да се пребере по министарству што је чекало данима и пуштало да пропаганда пропалих Српских и Муслиманских политичара ради посао неометано – и питати где су наше телевизије и зашто ни једна (чак ни дописништва РТС!) нису отишле у Нови Пазар да оне сниме и оповргну стање. То не сме више да се деси.

И мора да се уведе политика кажњавања за лажне вести. Без милости. Најтужније од свега ми је што страдају дивни људи Рашке области и Новог Пазара и што се њихов јад користи за дебљање буља пропалих политичара. Срамота!

Али остаје питање, како неко може да буде љига и људска сплачина да користи несрећу заиста болесних људи да би правио себи политичке оене? Какво говно мораш да будеш да би пљувао Србију и владу преко лешева да би истресао своје политичке фрустрације. Не, ово не питам за врх пропале опозиције него и за сваког Жутару који је шеровао и пљувао преко ове афере.

Александар Киш

Поделите:

1 коментар

  1. Какво прегањање ко ће кога.
    Сви би да се врати Алија, односно да га пронађе Љајић.
    Пљување на даљину увести као олимпијску дисциплину!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here