Албанци љути на Раму због Вучића: Можда он не зна да Србија није признала Косово!?

Поделите:

Албански медији из Приштине су оштро осудили Едија Раму, премијера Републике Албаније, зато што се срдачно поздравио са српским председником, Александром Вучићем, приликом њиховог сусрета у Софији на самиту западног Балкана и ЕУ.

”Можда хоће да покажу како су лидери западног Балкана? Не, западни Балкан ће имати мир и пријатељство само онда када Вучић и Србија признају Косово и злочине које је Србија починила над Албанцима са Косова. Рама треба да зна ово, можда и нису знали!”, писало је испод фотографија Вучића и Раме на албанском порталу ”Љајм”. Такође, овај портал додаје да су Вучић и Тачи покушали да избегну да се поздраве, али да је на томе инсистирао бугарски председник Бојко Борисов, напомињући да је то ”разлика између ”браће” у односу са Вучићем”.

М. Ћурчић, Видовдан

Поделите:

2 Коментари

  1. Еди Рама је еврејин који влада Албанијом. По имену “еди” на ивриту=сведок у (религиозном смислу), “рама”-на ивриту=висота, висораван (у религиозном смислу), није “маргарин”.
    Иначе су арбанаси=шћипетаре=шифтаре=чифути у ствари поисламизовани горски евреји. По њима је у латински језик унето “алба” а не из латинског да је назив народа. Они су имали територију Албанија наравно подно Кавказа, када латинског није било ни у пеленама.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here