Албанци поручили Вучићу: Референдум о Косову није добра идеја

Поделите:

Енвер Хоџај, заменик тзв. премијера Косова, гостујући у емисији ”Пресниг” на каналу Т7, изјавио је да је лоша идеја Александра Вучића да се српски народ изјасни на референдуму о правно обавезујућем споразуму са Приштином.

”Оно што не мислим је да се иде на референдум као што је Вучић недавно говорио са неким западним круговима. Он је заинтересован да Србију изведе на референдум. Референдуми јесу демократска средства, али референдуми дају резултате као што је Брегзит, погодан су амбијент за популисте. Једној дугорочној инвестицији дају сасвим други правац.”, рекао је Хоџај. Вучић је на конференцији са комесаром Јоханесом Ханом изјавио да ”ми као народ треба да одлучимо шта ћемо да радимо”, док је у више наврата рекао да се питање Косова и Метохије може наћи на референдуму.

М. Ћурчић, Видовдан

Поделите:

4 Коментари

 1. pokušaj da uceni Bruxeless jer su Srbiji preko potrebni predpristupni fondovi,koje milionče da maznu za izgradnju puteva,železnice..
  računa ako malo pripretim referendumom odma će Mogerinijeva da odreši kesu i da deli kredite buldožeristima,bageristima i ostalim kamiondžijama,traktoristima..
  ko veli da naplati malo politiku a ovi seljaci će kad omrse bukagije odmah da plate taxe,poreze i pdv u državnu kasu…..
  jednim udarcem da matira i Mogerinijevu i domaći suficit u budžetu..

 2. lukavo,lukavo samo još Mogerinijeva da posisa veslo i eto lepe svote u buđelar Beogradskim sindikalistima…..
  odmah mogu da plate bukače i štrajkače za ulicu…..
  odmah prosveta ima da palamuđa da im se povećaju plate,poštari da im se kupe novi mopedi,policija nove golfove presretače da mogu da se trkaju sa decom noću..
  lepo,lepo smišljeno..

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here