Албанци тврде да је крај близу: Недостаје нам само четири гласа да бисмо сменили Рамуша Харадинаја

Поделите:

 

У Демократској Лиги Косова(ЛДК) кажу да је потребно још само четири гласа да би се срушила влада Рамуша Харадинаја. Хаџи Авдули, посланик ЛДК, изјавио је да до сада има 57 сигурних гласова, према његовим речима, врло брзо ће бити осигурана и остала четири гласа како би дошло до вандредних парламентарних избора на Косову и Метохији. Бљерим Кући, посланик Алијансе за будућност Косова Рамуша Харадинаја, одбацује могућност да се на Космету десе вандредни парламентарни избори, тврдећи да ЛДК нема ни 40 гласова колико је   неопходно да би се сазвала вандредна седница, додајући да ”ако ЛДК има 57 гласова, онда ће он бити тај 58. глас за рушење Владе”, а након што је између Авдулија и Кућија дошло до оштре расправе, Демократска Лига Косова је за данас заказала округли сто, док је секретар Алијансе за будућност Косова рекао да ће се одазвати позиву, али да у свему томе постоје контрадикције, јер се национална питања не могу условљавати одређивањем датума избора, преносе албански медији.

М. Ћурчић, Видовдан

Поделите:

1 коментар

  1. Када сте спремни да читате символику? Да ли је то заиста незанимљиво? Символиком се одувек служе робовласници, систем жигосања…
    Како читате “официјелну” заставу КиМ? Комбинација жуто-плаво. Правилно: жуто је “говно” а плаво је одувек боја јудаизма, данас Јудеје или Исраила.
    Нама су после жида зверињака 1999 на власт дошли “жути”. Опет комбинација застава жуто-плаво. Сватите да је реч о жидовима пред вашим очима (не сви до једног, но управљачки, контрола, улоге). Ваљда сте схватили да је Борис Тадић евреин који зна сербски (от сефардских евреја из Сарајевске котлине).
    АХ та символика! Ах ти жигови! Шта то жига? Откуд појам јаког бола са жигосањем врелим челиком? Па отуда јер су некада наши прапрапреци били жигосани.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here