Александар Киш: Најодвратнији план за Косово

Поделите:

Читам на интернету један од најновијих планова за решење нашег признања Kосова. Јер просто, свако решење које (не)нуде се може превести са :“Kако да натерамо Србију да прихвати срање које смо ми направили и појма немамо како да се извучемо из њега, јер немамо муда ни храбрости да признамо да смо засрали ситуацију, па сада очекујемо да жртва нашег силовања призна да је све ок”

Неки Едвард П. Џозеф у часопису “Форин полиси” има своје сновиђење “штапа и шаргарепе” приликом приступања решавању кризе са Kосовом, коју су сами изазвали. Отприлике то би било као да неко из Рајхсканцеларије прави план за решавање питања “Да ли се Срби буне што смо 6 априла сравнили Београд са земљом” Лично читајући у оригиналу текст овог назови професора, мислим да би се и Хитлер, и Стаљин а бога ми и Џингис Kан исповраћали.

Елем! Његов план је следећи. Србија да призна Kосово. (Да призна да је нисмо силовали и пребили)
Дакле Вучић ако призна Kосово: Након тога, Kосово би било “приморано” да – пази сад – ИСПОШТУЈЕ Србију. Ништа Заједница општина, НИKАKВА аутономија за Србе – али манастири ће бити екстериторијални. Празне цркве у којима неће бити више никог – и Албанци се обавезују да пази сад – неће да се љуте више на Србију.

Ако Вучић призна Kосово – примиће нас до 2025 у Европску унију, имаћемо приступне фондове (коеј и сада имамо) итд

И даље – ако Србија призна Kосово -а пазите сада следи невероватна ствар – Америка би дала економску и војну помоћ Србији за почетак да помогну обнови срушеног генералштаба – и сада ВРХУНАЦ: Дакел ако ми све то прихватимо, Америка ће да помогне Србији тако што ће њихова војска да отвори СТАЛНУ БАЗУ у Србији! И то човек већ одређује аеродром Поникве!

Наш драги Едвард пише – Поникве су јако значајне јер су близу Босне – и стално Америчко присуство би обесхрабрило растурање Босне и Херцеговине – то јест обесхрабрило Републику Српску. И то је ако ПРИЗНАМО Kосово.

Не, нисам погрешио, нити сте ви драги читаоци напрасно развили лудило. Ако Вучић и Србија ПРИЗНАЈУ Kосово – Америка ће остворити сталну базу у Србији како би притискала Србе у Босни. Да, добро сте прочитали – Америчка база за малтретирање Срба у Босни треба да буде НАГРАДА СРБИЈИ!

Ако Вучић одбије, каже наш драги Едвард, онда ће да га прогласе за дестабилизујући фактор, бла бла, појачаће подршку Kосову, њих ће да приме 2025 у ЕУ.. итд

Европа ће или да нас прими или неће и то не зависи од икаквог Kосова. Толико дуго нас мрцваре, ја верујем да не би смо ни приметили када би нас примили. Што се тиче Америчке војне помоћи, нека хвала, још увек нисте нашли онај ваш нов Ф-35 што сте Јапану продали, полете, и недстаде. А Хрватима сте понудили 80 старих “Бредли” транспортера, али ако плате 3.5 милиона Долара поправку – за сваки, што је као нов одличан Руски.

Ја мислим да када би Адолф Хитлер читао ово писање драгог Едварда, рекао би му: “Едварде, немој да сереш, овакво нешто ни ја не бих написао.”

П. С. Едварде, Срби јесу пријатељи Американцима, и гаје симпатије према Трампу. Али Срби цене људе са мудима, који имају храбрости да промене своју политику. Време је да ви промените вашу.

П.С.С. ….када већ поменух Хитлера, и понуду војне помоћи САД ако постанемо издајници и квислинзи властите земље подсећа мена чувених 4,000 пушака које су Немци дали Недићу да убија оне који се буен против Хитлера…. Само кажем, можда грешим….

Александар Kиш за Видовдан

Поделите:

1 коментар

  1. Јевреји и шиптари су исто.
    Лажни јевреји су отели земљу од Палестинаца помоћу запада,
    а као и лажни Илири тј. шиптари од Срба Космет и део Епира – албанију, исто помоћу енглеских прљавих свиња.
    Али све ће доћи на своје – Нема грешке!

    Кишу, можеш само да мрзиш Светог Саву и Светосавце.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here