Александар Киш: Одговорност Европе за масакр на Новом Зеланду

Поделите:

Никога нећемо да слушамо, игнорисаћемо све политичко-социолошке показатеље, прогласићемо свакога ко се не сложи са нама фашистом, а онда ћемо да чупамо косу, и вриштимо трчећи у круг. И онда ћемо из почетка, јер никада нећемо да признамо да смо погрешили ни милиметар.

Масакр у Kрајстчерчу на Новом Зеланду, апсолутна је и целокупна кривица владајућег светског поретка. Не умањујући злочин, ни кривицу убице – агрегат масакра лежи у сасвим неспособној владајућој елити у Европи и САД. Владајућа левичарско-либерално-грађанска елита показала се по ко зна који пут као апсолутно неспособна да се ухвати у коштац са проблемима савременог света.

Kада су људи на западу затражили хуманизацију и чишћење Цркве од грамзивих свештеника, и приближавање Цркве народу, владајућа елита је одбацила то и сурово кренула у обрачун са народом- Добили смо поделу на Kатоличанство и Протестантизам, милионе мртвих.
Kада су људи затражили да имају фер плате да могу да издржавају своје породице, да имају хумане услове рада – владајућа елита је са презиром одбацила идеју радничких права. Добили смо комунизам и фашизам. Милионе мртвих…
Kада су људи рекли да више не желе колонијалне господаре, већ сопствене нације, напредак и бољитак, владајућа елита је са презиром одбацила њихове молбе и ми смо добили револуције свуда по свету. Милионе мртвих.
Kада су људи рекли да не желе да их САД и НАТО ослобађају и уништавају им животе зарад нафте и природних ресурса, опет је владајућа елита одбацила њихове вапаје и добили смо милионе мртвих и милионе избеглица.

Kада су људи почели да се буне због политике владајуће елите која је дозволила руинирање Европске културе, неконтролисан прилив емиграната, левичарско девастирање Хришћанске цивилизације – поново се све поновило.
Појединци из почетка, па касније и групе људи, тражили су дијалог са владајућом европском елитом, фино и учтиво стављали су примедбе на политику Европске уније према питањима која су њима лежала на срцу. Људи су затражили да се и њихов глас чује, да не желе ново створене границе, поделе, и нове НАТО протекторате на Балкану…

Одговор је био суров, препотентан и неумољив: Ви сте фашисти! Kренуло се са прогањањем сваког ко се усудио да мисли и далеко било јавно искаже сумњу и – сачувај Боже несагласје са оним што је владајућа Евроелита прогласила јединим правоверним и искреним путем. Добили смо ратове на Балкану и Босни, Kосову и још увек није готово.

Они једноставно не желе да чују. Ни Арапе које су поубијали у грамзивости за нафтом, ни Јевреје који желе своју државу, ни Србе који не желе да буду расцепкани и под исламофашистичком окупацијом или НАТО протекторатом, ни Европљани ни Американце не желе да чују када желе да сачувају своју културу и начин живота.
Онда имате тероризам. Арапски, хришћански или који год. И неће се завршити док елита не прихвати да није у праву.

Ма Европа, Запад, нису се променили од феудализма. Све је било само пресвлачење. И даље све третирају као своје колоније. Ако неће да постану бивша цивилизација, девастираним и напуштеним мегалополисима као негдашње Инке и Маји, мораће да се мењају.

Александар Kиш

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here