Бојан Драгићевић: Другосрбијанци су псеудорелигиозни зилоти!

Поделите:

Другосрбијанци су нека врста псеудорелигиозних зилота. У тој наказној филозофији, Слободан Милошевић представља Луцифера који се буни и постаје Сатана, започевши пад из раја и побуну. Готово плебисцитарна подршка Срба Милошевићу представља прагрех, од кога треба да се очистимо кроз процес катарзе да бисмо достигли Царство небеско, односно Европску унију. На том путу, морамо да прођемо пурификацију националним мазохизмом, поливањем по глави и самобичевањем. Све што добијемо је само казна за грех који смо почистили и треба да је примимо срећни што нас туку, да сами себе убедимо да смо геноцидни народ и да се до краја времена кајемо.

За разлику од Немаца који нису Хитлерови Немци више, и деца рођена након Сребренице преузимају прародитељски грех. Једини начин да се излечи од тог греха је аутошовинизам.

Пети октобар представља први долазак месије, Зорана Ђинђића, чија се невина крв пролила зарад нас грешних, што је мотив жртвовање невиног за грехе кривих, односно оно што симболика познаје као мотив јагњета. Јагње није заклано од својих сарадника и шефова, него смо и за његово убиство ми криви јер га нисмо разумели. Њега нису разумели и издали су га његови неверни следбеници, попут Весића, Чеде и Бебе Поповића, што је још један христолики мотив.

Kада се будемо поправили, како нас данас учи овај псеудоверски самоубилачки култ, доће нови месија да изведе лустрацију и донесе хиљаду година мира и демократије. Разуме се, онда ћемо ући у Царств… пардон, у Европску унију, а онда нас чека истинско златно доба. У тој њиховој верзији света, Вучић је нешто најближе Антихристу, односно Луциферовом идеолошком сину.

И ви причате да су људи који су против 5Г мреже луди. Можда и јесу, али ви сте последњи који имају права о томе да суде.

Извор: Фејсбук профил Бојан Драгићевић

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here