Бранко Радун: Титов дух живи кроз Чанка и чанковце!

Поделите:

Скупштина Војводине расправљала о утврђивању и свечаном обележавању датума од значаја за покрајину. Посланици ЛСВ су искористили прилику да затраже да се као значајни датуми обележавају и 31. јул из 1945. године када је Скупштина изасланика народа Војводине донела одлуку да Војводина као АП уђе у састав федералне Србије, једне од федералних чланица тадашње Југославије, али и дан када је донет Kардељев Устав 1974. године.

Ненад Чанак поново покушава да се наметне као главни аутономашки политичар. Kако му је опала популарност у аутономашким круговима жели опет да се наметне оваквим иницијативама. Ово јесу провокације јер се већ слави Велика Скупштина на којој је пре сто година донета одлука о присаједињењу Србији. Познато је да је Ненаду Чанку титоистичка Југославија на срцу а нарочито полуфедерални статус Војводине који је блокирао Србију у доношењу одлука. Величати у 21. веку комунистичке одлуке и Уставе није ни мало демократски ни модерно. Да не говоримо колико је то против српских националних интереса. На жалост многи наши политичари су остали робови деведесетих, а неки су и даље заглављени у 1945. или 1974. Тито није умро јер је његов дух и даље жив. Тито живи кроз Чанка и чанковце.

Бранко Радун

Поделите:

1 коментар

  1. Све споменуте твари(сподобе) су жидови (Иосиф Амброзиј, Едуард Кардел, Нешама Чанак) те се не чудите…то је иста религија….ребелси…ребеллион…или ХУ ис ХУ?
    У сваком народу су два народа, па и у сербском (на пример Абрамовић, Ребић, Мали, Кори Удовички, Табаковић, Давидов, Давид, Лихт, Богдан Богдановић, Рибникар, Рибар, Пијаде, има их сијасет…).

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here