Чедомир Јовановић: Црква је благословила српске злочине на Косову

Поделите:

”Цркву данас не интересује да тражи опрост грехова који су са њиховим благословима злочинци починили широм Косова, нити их интересује што би се сваки дан у Србији претворио у 24.март уколико би неко поново спроводио политику коју они проповедају.”, написао је на Твитеру Чедомир Јовановић, председник Либерално-демократске партије.

Такође, Јовановић је позвао  председника Александра Вучића да се супротстави Цркви.

”Јавни интерес нас обавезује, све нас, а Вучића посебно, да престане са деценијским маниром лагања народа, и да се јасно супротстави Цркви и свима онима који се гурају под њихове скуте и у 21.веку нас поново хране фантазијама, митовима и легендама.”, рекао је он за дневни лист ”Данас”.

Видовдан

Поделите:

9 Коментари

 1. Шта говори Чеда Јовановић важно је колико и лањски снег . Он је небитна фигура америчка и католичка која подрива систем у Србији за доларе и хероин шиптарски јер је зависник , неће сигурно на лепе очи и за ексере . Па по пет милиона евра за сваку продату српску главу Хагу … Срећа у несрећи што је нарконмански зависник те му је мозак од силног кокаина и шмркања спржен те ни сам нема појма шта говори . Шиптарски пас лаје а ветар носи … Најбоље би било да се врати у земљу својих предака Чедо Шиптар !

 2. Чеда је ЕУ митолог, боље нека се мане политике и настави да тренира и да се тетовира, то му бар добро стоји, он је политичка старлета.

 3. ЧЕДИНЕ РЕФЕРНЕЦЕ /CV/:
  1. petrovgrad
  5. новембра 2017. at 17:26
  Колико ми је познато Чеда Јовановић је једини сада у скупштини који је
  ушао у Вуковор на тенку, био је добровољац као Шешељев четник иначе
  под надомком четник циганче.
  Одговори
  2.
  petrovgrad
  5. новембра 2017. at 17:38
  Када је неко на вуковарском фронту препоручио пажњи Франка Симатовића
  младог Шешељевог добровољца, уз одобрење Јовице Станишића почело се
  са радом на Чедином имиџу. Када је Чеда представљен Станишићевим
  оперативцима, које је предводио тадашњи начелник Обавештајне управе
  Драган Филиповић, један од њих је запевушио – Циганче, Циганче, купићу
  ти златно ланче…”

 4. Када би постојала валидна држава, овај би после јавног кршења закона о дискриминацији,прописно одлежао у затвору.Како се напади на Цркву и њене чланове, нарочито свештенство не санкционишу поставља се питање : Хоће ли Србија поништити ,,Милански едикт,,и кренути у прогон Хришћана?

 5. Vi se uhvatite ruck pod ruck sa prokletom Moskovskom Pravdom i Izvestijom….prodali biste Srbiju Putinu za flash votke bagro izdajnicka sa vasim riskim udbaskim vladikama.

 6. Црква није благословила злочине и злочинце.То црква не раи.Њен благослов отпаа таа каа се чине злочини и мора се за њих оговарати.
  Али…Црква је благословила обрану отаџбине и светиња НЕЗНАЛИЦО И АНТИХРИСТЕ.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here