Čedomir Jovanović: Crkva je blagoslovila srpske zločine na Kosovu

Podelite:

”Crkvu danas ne interesuje da traži oprost grehova koji su sa njihovim blagoslovima zločinci počinili širom Kosova, niti ih interesuje što bi se svaki dan u Srbiji pretvorio u 24.mart ukoliko bi neko ponovo sprovodio politiku koju oni propovedaju.”, napisao je na Tviteru Čedomir Jovanović, predsednik Liberalno-demokratske partije.

Takođe, Jovanović je pozvao  predsednika Aleksandra Vučića da se suprotstavi Crkvi.

”Javni interes nas obavezuje, sve nas, a Vučića posebno, da prestane sa decenijskim manirom laganja naroda, i da se jasno suprotstavi Crkvi i svima onima koji se guraju pod njihove skute i u 21.veku nas ponovo hrane fantazijama, mitovima i legendama.”, rekao je on za dnevni list ”Danas”.

Vidovdan

Podelite:

9 Komentari

 1. Šta govori Čeda Jovanović važno je koliko i lanjski sneg . On je nebitna figura američka i katolička koja podriva sistem u Srbiji za dolare i heroin šiptarski jer je zavisnik , neće sigurno na lepe oči i za eksere . Pa po pet miliona evra za svaku prodatu srpsku glavu Hagu … Sreća u nesreći što je narkonmanski zavisnik te mu je mozak od silnog kokaina i šmrkanja spržen te ni sam nema pojma šta govori . Šiptarski pas laje a vetar nosi … Najbolje bi bilo da se vrati u zemlju svojih predaka Čedo Šiptar !

 2. Stiti ga zapad, on je njihov covek, briga njega i za SPC i za Kosovo on samo prica ono sto mu americki mentori narede da kaze.

 3. Čeda je EU mitolog, bolje neka se mane politike i nastavi da trenira i da se tetovira, to mu bar dobro stoji, on je politička starleta.

 4. Ceda je dobio apanazu od Haradinaja, i to je bilo pre neki dan u Pristini. Na fotografiji se vidi prijateljski stisak ruke , razumevanje, interes …

 5. ČEDINE REFERNECE /CV/:
  1. petrovgrad
  5. novembra 2017. at 17:26
  Koliko mi je poznato Čeda Jovanović je jedini sada u skupštini koji je
  ušao u Vukovor na tenku, bio je dobrovoljac kao Šešeljev četnik inače
  pod nadomkom četnik ciganče.
  Odgovori
  2.
  petrovgrad
  5. novembra 2017. at 17:38
  Kada je neko na vukovarskom frontu preporučio pažnji Franka Simatovića
  mladog Šešeljevog dobrovoljca, uz odobrenje Jovice Stanišića počelo se
  sa radom na Čedinom imidžu. Kada je Čeda predstavljen Stanišićevim
  operativcima, koje je predvodio tadašnji načelnik Obaveštajne uprave
  Dragan Filipović, jedan od njih je zapevušio – Ciganče, Ciganče, kupiću
  ti zlatno lanče…”

 6. Kada bi postojala validna država, ovaj bi posle javnog kršenja zakona o diskriminaciji,propisno odležao u zatvoru.Kako se napadi na Crkvu i njene članove, naročito sveštenstvo ne sankcionišu postavlja se pitanje : Hoće li Srbija poništiti ,,Milanski edikt,,i krenuti u progon Hrišćana?

 7. Vi se uhvatite ruck pod ruck sa prokletom Moskovskom Pravdom i Izvestijom….prodali biste Srbiju Putinu za flash votke bagro izdajnicka sa vasim riskim udbaskim vladikama.

 8. Crkva nije blagoslovila zločine i zločince.To crkva ne rai.Njen blagoslov otpaa taa kaa se čine zločini i mora se za njih ogovarati.
  Ali…Crkva je blagoslovila obranu otadžbine i svetinja NEZNALICO I ANTIHRISTE.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here