Даниел Гренфилд: Амерички пуч

Поделите:

Ово није била само изборна превара из Филаделфије. Ово је пуч олигархије.

План је био једноставан.

Испуните медије анкетама које показују плави вал и неизбјежну побједу. Обесхрабрите људе од личног гласања. А потом, након пребројавања безвредних гласова оних који су пркосили медијима и гласали особно, истресите све фалсифициране, измењене и покупљене листиће за Бајдена у кључне градове.

Чак и прије изборног дана, Демократе су знали да је њихов план кренуо по злу. Умјесто наговарања своје базу да користе гласачке листиће које су примили поштом, они су им одједном почели једнако гласно говорити да гласају лично.
Зашто? Премало републиканаца је гласало поштом и превише ће их гласати лично.
Ако ће бројеви на Изборни дан превише нагињати у корист предсједника Трумпа, прије него се одједном ситуација преокрене у Бајденову корист, избори би изгледали намјештени и чули би се протести републиканаца.

Још једном, демократи су отишли предалеко, починили масовни злочин и није им преостало ништа друго него јахати тигра. То је оно што се догодило и посљедњи пут кад се Обамина администрација удружила се Клинтоновом кампањом како би прислушкивала своје политичке противнике. А након тога су још појачали напад с истрагама и оптужницама, не против починитеља, већ против жртава.

Успркос очигледним неправилностима у кључним државама у којима се одлучивало, они поновно појачавају напад.

У току је амерички пуч. У класичном лењиновском стилу, његов је почетни циљ контролирати пропаганду и процес. Медији су Бајдена прогласили побједником, док масовна слављеничка окупљања поздрављају нови поредак. Биг Тецх цензори цензуришу изношење било какве сумње у вези избора.

А иста она фракција која је прије четири година изјавила да је бацање сумње на изборне резултате патриотски и да је то најбоља обрана демокрације, сад тврди да је то заправо издаја.

Једно правило демократа јест да је то патриотски кад они чине, а издаја кад то чине њихови противници. То је начин на који размишљају демократи. То је начин на који владају диктатори.

Све ово је споредна ствар. Оно што је доиста важно јест процес, а не пропаганда. Пропаганди је циљ скренути пажњу с тога колико су бројеви медија невјеројатни.

Одазив републиканаца је порастао, умјесто да је пао, у личном гласању, а Републиканска странка је такођер ушла у Изборни дан с јасном предношћу у гласачким листићима достављенима поштом у кључним државама, укључујући Висконсон и Мичиген. Плима Бајденових листића која је пристигла током ноћи резултирала је невјеројатним бројевима одазива. Фотографије, видео снимке и извјешћа звиждача о радницима на биралиштима и поштарима који прчкају погласачким листићима брзо су изашли у јавност. И једнако брзо су цензурирани.

Необични бројеви углавном су долазили из урбаних подручја којима управљају ноторно корумпиране политичке машине. А утрка између оних који покушавају украсти и оних који желе спречити крађу избора започела је борбом за превласт. У Филаделфији и Детроиту, републиканске изасланике настојало се држати даље од самих биралишта.
У Филаделфији је био потребан судски налог да се проматрачи чак нађу у видокругу гласачких листића, док се град наставио борити против те одлуке. У Детроиту, прозори су били прекривени картонима, а републиканским је проматрачима био забрањен улаз. На десетине тисућа гласачких листића потенцијално је илегално пребачено у одсутности републиканских проматрача. У Пеннсyлванији, демократски су оперативци илегално добили приступ одбаченим гласачким листићима посланих поштом како би могли распоредити замјенске. А у Детроиту, радницима је речено да врате датум гласачких листића који су стигли након самих избора.

У Висконсону су хиљаде изјава свједока можда незаконито измењене.

У међувремену су се почели гомилати технички проблеми, грешке и неправилности.

У округу Антрим, држави Мичиген, софтверска “грешка” је округ који је освојио Трамп предала Бајдену. Грешка је примећена само зато што се резултати нису подударали с пријашњим трендовима. Више од половине државних округа користи исти софтвер.

“Само синоћ у округу Оакланд, пронашли смо 2.000 гласачких листића који су дати демократима, а који су били републикански листићи, због административне погрешке”, објавила је предсједница Републиканског националног одбора Рона МК Даниел на конференцији за новинаре.

Оакланд је био један од три округа који су била кључни за проглашавање Бајденове победе у тој држави.

А онда су ту и мртви који су гласали и били регистрирани за гласање након смрти. То наводно укључује и жену која је гласала тједан дана након своје смрти.

Гласање мртвих није нови проблем у Филадефији. Kад мртви не би гласали, мало би избора прошло уобичајено. А опет, исти медији који су провели посљедње четири године лажно тврдећи да су Руси на неки начин намјестили претходне изборе уз помоћ неколико тисућа долара вриједних огласа на Фејсбуку, изјавили су да је оптуживање непоткупљивог Града братске љубави за корупцију срамотно.

Није случајно да су подручја у средишту контроверзе око изборне пријеваре, Филаделлфија, Детроит и Атланта, уједно и неки од најкорумпиранијих градова у земљи с обиљем дужносника који су завршили иза решетака.
Није било тако давно кад су четири изборна дужносника у Филаделфији оптужена за пријевару због додавања гласова у гласачку машину. Три године раније, Филаделфија је такођер привукла позорност нације кад је примијећено да 59 градских четврти није регистрирало нити један једини глас за Митта Ромнеyја.

Прије само три године, старији је брачни пар свједочио да су спријечени од гласања у Филаделфији јер су били републиканци.

“Kад је радник изборног одбора чуо да желимо гласати за републиканце, свједок је чуо његов урлик ‘Не на мојој машини!’”, извијестио је Филаделфија њуз.

Ове јегодине Мицхаела “Оззиеја” Мyерса, бившег конгресмена из Филаделфије, Министарство правосуђа оптужило за “превару пуњења гласачких кутија у корист специфичних кандидата на прелиминарним изборима 2014., 2015. и 2016. године, подмићивање изборног дужносника, фалсифицирање записа, гласање у више наврата на савезним изборима и ометање правде”.

Године 1994., пријевара на једним изборима у Филаделфији је била толико лоша да је савезни судац пресудио да се демократски државни сенатор мора замијенити републиканским, пребацујући тако контролу у пеннсyлванијском Сенату.

У то је вријеме Њу Јорк Тајмс приметио да “особље демократске кампање фалцификује гласачке листиће. На многим су гласачким листићима користили имена људи који су живјели на Порторику или служили затворску казну, а у једном је случају бирач већ неко време био мртав.”

У ономе што би требала бити добро позната прича, “двојица су демократа у трочланом изборном одбору, изабраном тијелу, свједочили да су били свјесни изборне пријеваре, да су намерно пропустили провести изборни закон и да су касније покушали прикрити своје активности ужурбаним потврђивањем демократског кандидата као побједника.”

Питање није постоји ли пријевара на изборима у Пхиладелпхији. Једино питање јест у којем обиму.

Kад демократи и њихови медијски оперативци негирају оно очигледно, било тко из Пхиладелпхије, Детроита и градова којима управљају њихове корумпиране политичке машине се може само насмијати у своју маску.

Једини начин на који су ово били поштени избори јест ако у Филаделфији није било изборне крађе.

А вјерује ли заиста ико у то?

Завера против Америке не може престати. Не кад је отишла овако далеко. Изборна превара није новост на америчким изборима. Чак ни на предсједничким изборима. Али она никад није подржана оваквим ступњем координације и пропаганде од стране медија и Биг Тецх-а. Kад је Далеy украо изборе од Ниxона у корист ЈФK-а у Цхицагу, та операција није координирана уз помоћ медија и Биг Тецх-а.

То је разлика између политичке корупције и олигархије.

Kад политичка странка украде изборе, то је корупција, али кад коалиција технолошких монопола, медијских корпорација и њихова руком одабрана странка украде изборе, то је пуч.

Ово нису били избори. Ово је био пуч.

Ово није била изборна пријевара из Филаделфије. Ова је пуч олигархије из Сан Франциска.

Уплакани водитељи вести и безобзирно сузбијање било каквог неслагања Фејсбука, Твитера и Гугла, начин су на који се лажирани избори проводе у тоталитарним диктатурама. То је неамерички.

Ово није био само пуч против предсједника Трумпа и 70 милијуна који су гласали за њега.

Ово је пуч против Америке.

Даниел Греенфиелд је истраживачки новинар и писац који се усредоточује на радикалну љевицу и исламски тероризам.

frontpagemag.com

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here