Dr. Jim Willie: СВИХ ДЕСЕТ ГЛАВНИХ ПРЕДВИЂАЊА ВОДЕ КА ЗЛАТНОЈ ПОДЛОЗИ

Поделите:

Dr. Jim Willie

Silverdoctors

  1. јануара 2019.

СВИХ ДЕСЕТ ГЛАВНИХ ПРЕДВИЂАЊА

ВОДЕ КА ЗЛАТНОЈ ПОДЛОЗИ

Година 2018. ће остати забележена као незаборавна када су у питању велике транзиције. Исте се односе на промене на политичкој сцени.

Оне су виделе огромне промене на дужничком плану, не само за Владу САД, већ и за водеће западне корпорације. Виделе су борбу за прекид финанцијског избављивања (банака), испрепредену са хиперинфлацијом. Оне су виделе запањујућу штету савезној држави Калифорнији, чије су последице најмање 100 пута веће од последица уништења Светског трговинског центра. Оне су произвеле одупирање силеџијским тактикама САД, које су чак примениле санкције и својим савезницима (Напомена: према др Jim Willie-ju, енормни пожари који су задесили савезну државу Калифорнију су изазвани од стране оружаних снага САД, како би се нанела економска штета, и тим путем спречили сецесионистички покрети у Калифорнији).

Агенди глобалистичке кабале је задат снажан, поражавајући ударац, који је можда смртоносан, и то током године која је обзнанила њихове криминалне радње.

Ове транзиције су омогућиле потпуно одвајање од перцепције војне доминације САД. Међутим, најважније промене су у секторима финанција и економије. Златна подлога за валуте је добила “асфалтирани” пут за њену примену, долазак и прихваћање. Овај пут се може распознати артеријама које су за то и изграђене. Ове артерије – стазе – су изграђене од стране источних земаља, које ће промовисати финанцијске реформе и тим путем преузети глобалну контролу од Њујорка и Лондона. Историја је у прављењу. Требаће времена, али моментум се убрзава у једном очигледном и убедљивом маниру.

Основно устројство свих водећих фактора је узимање пута који одводи од коришћења америчког долара, а та тема је до те мере популарна и распроширена да јој је дато име “де-доларизација“. Током следеће године ће и компромитована, корумпирана банкарска заједница са Wall Street-a отворено дискутовати о томе да ће злато бити једино решење за ову нерешиву кризу.

10 ГЛАВНИХ ФАКТОРА И ДОГАЂАЈА ИЗ 2018. КОЈИ ВОДЕ У ПРАВЦУ ПРИМЕНЕ ЗЛАТА

  1. Дуг Савезне владе САД износи преко 22 билиона долара, и тај се дуг сваке године увећава за преко 1 билион долара, без икакве могућности исплате. Очекује се раст вредности злата, чак на 20.000 долара по златној унци. Количине долара који су од 2008. године штампани без покрића су утростручени, а да вредност злата није порасла. Сада имамо напрегнут „федер“ који је током ове кризе спреман да “излети“ (Напомена: аналитичари скрећу пажњу да се дуг САД у износу од 22 билиона долара односи на спољни дуг САД, а не и на унутрашњи, који је драстично већи од спољног, да чак ни професори универзитета у САД нису сигурни до које мере износи.).

2. Током 2018. године злато се показало као најбоље власништво, али власништво које је добило скоро нула повећања у вредновању. Међутим, злато ће постати главни добитник током растуће глобалне финанцијске кризе. Ова криза процветава у “пуној лепоти“ после шест година финанцијског избављивања банака, што је вредносне обвезнице Министарства финансија САД трансформисало у нове глобалне субпримарне обвезнице (тј. у обвезнице које Министарство финансија САД не може да покрије исплатом обавеза). Пропала структура обвезница и ужасан интегритет ће захтевати прихватање новог златног стандарда, и то у пуној мери.

  1. Оружане снаге САД су на глобалном плану у поступку повлачења, јер су доказале да не могу постићи надмоћ на борбеном пољу, а тиме су одстраниле главни стуб који одржава амерички долар. Морнарица САД се по први пут налази у својим лукама. САД се повлаче од своје сулуде улоге глобалног полицајца и међународног силеџије. Без овакве бруталне (војне) подршке америчком долару,

увођење златне основице за валуте ће спречити превентиве за ширу међународну примену самих валута.

4. Саудијска Арабија је “изашла из строја“ када је у питању званична подршка САД, и то пошто им је Влада САД одузела 3 билиона долара у државним обвезницама, и пошто им је од стране Швајцарске одузето сво злато које је било депоновано у Швајцарској. Чак се ни њихов прљави рат у Јемену више не подржава. Саудијски буџет је једна „луда“ за исмејавање, и зависи од зарађивања 80 долара по барелу нафте. Пошто су САД изгубиле свог петро-доларског савезника, златна подлога је на дохват руке, поспешена озбиљношћу ситуације, а подржана од стране Руса и Кинеза.

5. Имамо потенцијални пад великих западних банака и финанцијских фирми, вођени од стране Deutsche Bank, General Electric, а можда и од стране неколико банака са Wall Street-a. Немојте никада заборавити на финанцијску „заразу“ француских банака, које ће брзо пропасти након колапса италијанског банкарског система. Током ове године можете очекивати пад вредности акција западних корпорација у износу од око 1 билион долара. Ови догађаји ће створити панику, а иста ће захтевати „лек“ у виду увођења златне подлоге.

6. Иницијатива “Појас и Пут“ процветава, и то као највећи програм развоја од времена Маршаловог плана, али далеко већи у обиму. Кина наставља да води иницијативу, придружена од стране десетина нација, и то са можда 6 билиона долара у најављеним пројектима. Пројекти ће бити засновани на трговинској сарадњи, али у исплатама без коришћења америчког долара. Исти ће створити масовну каскаду индустрије и трговине ван домашаја САД. Горе по САД, многи од ових пројеката ће бити финанцирани од стране Кинеза, који истовремено одстрањују своје залихе америчких обвезница. Са трговином наилазе и банкарске процедуалне промене, а исте воде ка златној подлози.

7. Нафтни картел Rosneft ће попунити празнину (бившег) OPEC-a, јер Руси развијају свој нафтни конзорцијум, где ће основица нафти лежати у садржају и чистоти. Руском Rosneftu ће се придружити Саудијска Арабија, Иран, Венецуела, а ускоро и Мексико, и све ће се одвијати без коришћења америчког долара у трговини и платном промету. Руска иницијатива, повезана са кинеском, ће резултирати у једном великом моментуму, чији ће правац водити директно ка златној подлоги.

8. Растућа инфлација, поспешена од главних фактора као што су монетарне експанзије (тј. штампање новца без покрића), трговински ратови и др., ће додатно повећати притиске на глобални финанцијски систем. Реакције ће водити ка захтевима за златом, као сигурносном уточишту.

9. Раст глобалне трговине ван сфере америчког долара, што се често зове и де-доларизација, се уводи како би се избегла наметнута (америчка) правила, а уједно и како би се заобишле санкције инициране и вођене од стране САД. Резултат тражења поштеног платежног система у трговини ће бити тежња ка златној подлози.

  1. Експонирање глобалног банкарског картела, заједно за њиховом фашистичком мрежом високог криминалитета у убиству деце, трговином деце, утеривањем дугова, геноциду и фалсификовању чињеничног стања, ће одстранити онај битан горњи слој у многобројним тајним контролним центрима.

Њихов главни контролни центар лежи у повезаном систему централних банака. Када краљ Rothschild и краљ Rockerfeller оду ђаволу „на исповест“, онда ће пут ка златној подлози постати видљив, имаће потенцијал, биће надохват руке, а моментално је и у примени. Он ће представљати крајњи лек за садашњу финанцијску ситуацију (Напомена: у приватној кореспонденцији са преводиоцем, др Jim Willie је изнео да су Rothschildsi i Rockerfelleri сатанисти, чији је главни циљ смањење светске популације, и то на неких 500 милиона особа. Методе које се користе су разбијање суверених држава кроз деиндустријализацију, стварање етничких сукоба као што је прилив лажних азиланата у Европу, увођење GMO хране која изазива стерилитет и рак, као и друге методе. САД и НАТО су коришћене за разбијање Русије и Кине, док су истовремено и саме САД паралелно слабљене. Примера ради, у Русији је за време Горбачова и Јелцина затворено 70.000 фабрика. У САД је такође затворено 70.000 фабрика, што није случајност. Међутим, глобалистички планови су поремећени од стране Владимира Путина, чији долазак на челу Русије глобалисти нису очекивали. Путин је преокренуо ситуацију и успоставио тесну сарадњу са Кином, док су глобалисти и САД доведени у ситуацију која води статусу трећег света.

И Русија и Кина посвећују пажњу својим инфраструктурама, а уједно и својим валутама, припремајући увођење рубље и јуана који ће имати златне подлоге. Др Jim Willie је преводиоцу овог текста такође потврдио да може гарантовати да Русија у Кремљу има најмање 30.000 тона злата, док му је од својих веза незванично потврђено да се тачна цифра креће у висини од 60.000 тона злата. С друге стране, Trump-ova обећања да ће се посветити изградњи инфраструктуре у САД се за сада не могу применити у дело, јер америчке финансије то не дозвољавају).

ПРЕДВИЂАЊА ЗА 2019. ГОДИНУ

Министарство финансија САД ће тражити да њихове обвезнице и даље имају статус сигурног „уточишта“, али та борба ће видети само пад. Дуг Владе САД наставља да расте без икакве контроле. Глобална репутација обвезница Министарства финанција САД је одбачена, највише на Истоку. Глобално одстрањење обвезница САД је драстично. Углед и улога америчког долара као глобалне резервне валуте је непоправљиво оштећена.

Велике западне банке су изузетно подложне падовима. Њихова инсолвентност их прави слабим и неприпремљеним за додатне губитке њихових портфолија. Њихово експонирање енергетском сектору је и невероватно и огромно. Фактор финанцијске „заразе“ је заиста реалан, и спреман је да се „запали“ кад год нека велика банка или банкарски финанцијски систем доживи пад. Ако било која велика банка падне, онда сви падају (Напомена: према тренутним анализама аналитичара, италијански банкарски систем је предвиђен за улогу катализатора финанцијског краха европских банака, јер ће тај крах да се пренесе на Француску, а потом и на Немачку, а након тога на америчке банке).

  1. Западна глобалистичка банкарска кабала је изгубила своју бившу, силну моћ. Сада има статус “резиденцијалне” кабале. Њихови „краљеви“, Rockerfelleri i Rothschildi су напустили овај свет. Њихови капетани, постављени у средњим хијерархијским структурама, су бројчано унакажени, било да су се преокренули и пришли реформама, било да им је имовина конфискована, или су унакажени путем елиминације (убијени од стране „Белих Аждаја“, односно кинеских тријада … што спречава примену глобалистичке агенде самих глобалиста (Напомена: према др Jim Willie-ju, Кина се никад није одрекла своје монархије, већ је пажљиво пратила догађаје на Западу.

Када су глобалисти 1917. године у Русији финансирали и испровоцирали бољшевичку револуцију, Кинези су знали да су следећи на реду. Предухитрили су глобалисте, тако што су створили тајни ред Црвених Змајева, монархиста, који и дан данас ради у илегали. Црвени Змајеви су створени по узору на масонске организације на Западу. По избијању бољшевичке револуције у Русији, створили су Кинеску Комунистичку Партију. На челу Партије је стављен „човек из народа“, Мао Це Тунг, док му је десна рука био Чу Ен Лај, француски ђак и познавалац прилика на Западу.

Када је у Кини збачен са власти Чан Каи Шек, кинески цар није стрељан, већ је постао „цар грађанин“. Скинут је са царског престола како би био спашен.

Формирањем Кинеске Комунистичке Партије, Црвени Змајеви су изиграли глобалисте, тако што су их спречили да формирају марионетску комунистичку партију, као што су то урадили у Русији под вођством Лењина и Тротског. Садашња Кинеска Комунистичка Партија је параван за Црвене Змајеве. Кинески економски напредак је дело Црвених Змајева, држава са “комунистичком“ партијом на врху, а капиталистичким системом на делу).

Повлачење оружаних снага САД са глобалне сцене, у пуној неслави, је настало по доказивању инфериорности америчких борбених система. Доказано са борбеним авионима, ракетним системима, против ракетним системима, системима навођења, електронским системима за ометање.

Пентагон је својим финансирањем борбених система и методама изнуђивања финанцијских средстава претворио сам себе у масовни центар за превару и огроман центар за криминал, а резултат тога је нестанак 6 билиона долара у финанцијским средствима. Током последњих 40 година, Пентагон је, расипништвом, потрошио 25 билиона долара. Трагични резултат четири декаде расипнишког војног трошења је распадајућа америчка инфра-структура и одстрањење великог броја америчких савезника.

  1. Појављује се и примењује се златна подлога на глобалном нивоу. Она почиње као златна основица за трговинско плаћање, што ће се ускоро видети кроз увођењем златне трговинске обвезнице од стране Кине, а ради плаћања нафте из региона Голфа, како од арапских монархија, тако и од Ирана. Овај финанцијски стандард који се појављује, се наставља тако што ће златне резерве имати примарну улогу у банкарским резервама, а што ће захтевати продају америчких државних обвезница и куповину злата. Последњи корак ће бити стављање у оптицај валута са златном подлогом.

Последње предвиђање је најважније, а сва горе наведена предвиђања се стапају у Глобалну Финанцијску Кризу, која је почела да се отвара. Биће најмање три до пет пута већа и распрострањенија него криза из 2008. године, која је започета крахом банке “Lehman”. Она ће истовремено поспешити велики број кризних фронтова, и сви ти фронтови ће представљати нерешиве проблеме. Никаква решења се неће видети, док понуђена неће бити употребљива. Ништа неће бити поправљено. Биће предлога за монетарним избављивањем свих мртвих, оронулих финанцијских творевина, што ће само поспешити вредност злата.

Како време одмиче, очигледно решење за глобалну кризу, која ће се гнојити, расти и појачати у интензитету, ће бити примена златне подлоге. Главни изазов (за Запад) је тај што су земље Истока далеко одмакле у овом процесу. Оне ће наставити да преузимају надзор над применом златне подлоге користећи многобројне не-доларске монете.

С друге стране, западне нације су загнојене и под огромним притиском да читав садашњи систем одрже у оптицају. Другим речима, Запад ће тежити да задржи политичке и финанцијске олигархије и елитне „тврђаве“ на власти. Неће успети. Исток ће гледати у чист пут, који ће водити ка постављењу златних подлога на своја места. Оне су природан лек, прави магични састојак, лек против дужничког гушења и токсичног монетарног система заснованом на дужничкој економији. Тај исти систем не само што је изврнут, он је до сржи иструлео.

Напомена: др Jim Willie је амерички доктор статистике. Добровољно, као “избеглица“, живи у Костарики, и то пошто је примао претње од америчких савезних органа због својих економских анализа и предвиђања. На Интернету је добро познат.

За Видовдан превео Бранко Филиповић

Извор:http://www.silverdoctors.com/gold/gold-news/jim-willie-to-ten-trends-lead-to-gold/

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here