Др Јована Стојковић: Малагурски – Света крава глобализма и лажни антиглобалиста!

Поделите:

Не знам како ви, али ја плачем док гледам “српске” комедијаше и шаљивџије. Као што се ономад Кесић “шалио” са протестом родитеља против (хомо)сексуалног образовања претварајући га лакрдијашком алхемијом у “протес против мастурбације”, тако се и ничим изазвани Борис Малагурски латио спрдње са тзв. ”антивакцинашима” све ђипајући утабаном мејнстрим стазицом, пратећи актуелни (мало)граЏанерски тренд хејтовања истих, јербо, “антивакцинаши” су зло- јавио Бљуц.

(ВИДЕО)Малагурски подржава вакцинацију

Медијски рој мува заборавио је да обавести своју верну публику тапшача на звонце пар ситница:

 1. У највећем делу Западне Европе вакцинација је необавезна, као и у САД где, осим неколико држава, остале имају религиозно и/или филизофско изузеће од вакцинације.

 1. Агенција за лекове и медицинска средства Србије чува као “службену тајну” документацију о одобрењу вакцина које увозимо.

 1. Институт за јавно здравље Батут не зна име институције или појединца који пред законом гарантује безбедност и ефикасност вакцина и који одговара за повреде након вакцинације.

 1. Ниједна институција ове државе није дала комплетан и смислен одговор родитељским удружењима у Захтеву за информисаност приликом вакцинације.

 1. До 31.08.2018. у САД је исплаћено 3 957 922 573,54 долара на име одштете од вакцина.

 1. Произвођач фамозне ММР вакцине платио је казну од 3 милијарде долара због превара, подмићивања, лажирања резултата.

 1. Исти тај произвођач финансирао је семинар нашим педијатрима 2017. тик пред епидемију и са њега је кренула “борба против антивакциналног лобија”.

У вези Кесића немам дилеме, али Малагурски или ништа не зна или је лажни антиглобалиста. Како год да било, у односу на обојицу, Карлеуша је кева.

Др Јована Стојковић

Поделите:

21 Коментари

 1. Odeš na sajt Agencije za lekove, uđeš u pretraživač, potražiš koju god hoćeš vakcinu i pronađeš sve što ti treba. Koji proizvođač je platio kaznu? Jel’ baš 3 milijarde dolara? Koliko laži i poluinformacija, kuku striko.

 2. Како је овај видовдан окужен дегенерицима… Није ни чудо да нико то не чита.
  Невероватно је да некога присиљаваш на нешто и још га нападаш да је глуп јер не прихвата твоју присилу; колико требаш да будеш имбецилни фашиста за тако нешто. Заступаш интересе мултимилионске корпорације за џ – сада разумем шта израз “корисни идиоти” заиста значи.
  Затим тај Мала…нешто, ко је тај човек? Не разумем зашто се Др. Стојковић спустила на овај ниво.

 3. Видовдан полако али сигурно постаје отворено гласило пречанских назадњака у Србији окупљених око Шешељугине СНС.

 4. Evo još jedne podele među Srbima (prečanima-,partizanima-,zvezdašima- itd ) sad su za i protiv vakcine. Dok su vakcine bile naše i dok nisu deca umirala na spavanju i autizam nije bio viđen niko se i nije bunio protiv vakcina. Sad je prinudna vakcinacija i kad pogledate sprdnju o donošenju tog zakona i sami ćete ako imate išta u mozgu sem pinkovog trovanja uvideti da nešto smrdi u državi Srbiji.

 5. Одличан текст, тачан закључак. Можемо га и прецизирати: Малагурски је подржан таквом силом ботова да то јасно показује да је реч не о неинформисаном човеку већ о лажном антиглобалисти.
  Сами се открили.

 6. Najvise smrdi u glavama glupih ljudi.Dr Stojkovic jos uvek ima licencu?Koga ona leci,cime,lekovima iste ”vakcinalne mafije” ili politicarenjem?Dete od nepuna 3 meseca pocetkom ove godine,nevakcinisano,umrlo od pertusisa(velikog kaslja) na intenzivnoj nezi u Tirsovoj…Tuzno mnogo…Da se proveriti,mediji ipak daju prednost pevaljkama…

  • Kad odes kod nje na pregled,saznaces.Srbija ima vise pedijatara od Engleske
   .Ispade da su englezi nazadni a mi napredni.”Napredni” da smo,ne sumnjam a ti pedijatrice uzmi malo pa ga…Prve dve bivse mi supruge su lekarke.Jedna internista a druga pedijatar.Ono sto vi ucite a kasnije vas placaju da sprovodite u praksi , ne postoji ni u Gvineji Bisao.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here