Dr Jovana Stojković: Malagurski – Sveta krava globalizma i lažni antiglobalista!

Podelite:

Ne znam kako vi, ali ja plačem dok gledam “srpske” komedijaše i šaljivdžije. Kao što se onomad Kesić “šalio” sa protestom roditelja protiv (homo)seksualnog obrazovanja pretvarajući ga lakrdijaškom alhemijom u “protes protiv masturbacije”, tako se i ničim izazvani Boris Malagurski latio sprdnje sa tzv. ”antivakcinašima” sve đipajući utabanom mejnstrim stazicom, prateći aktuelni (malo)graDžanerski trend hejtovanja istih, jerbo, “antivakcinaši” su zlo- javio Bljuc.

(VIDEO)Malagurski podržava vakcinaciju

Medijski roj muva zaboravio je da obavesti svoju vernu publiku tapšača na zvonce par sitnica:

 1. U najvećem delu Zapadne Evrope vakcinacija je neobavezna, kao i u SAD gde, osim nekoliko država, ostale imaju religiozno i/ili filizofsko izuzeće od vakcinacije.

 1. Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije čuva kao “službenu tajnu” dokumentaciju o odobrenju vakcina koje uvozimo.

 1. Institut za javno zdravlje Batut ne zna ime institucije ili pojedinca koji pred zakonom garantuje bezbednost i efikasnost vakcina i koji odgovara za povrede nakon vakcinacije.

 1. Nijedna institucija ove države nije dala kompletan i smislen odgovor roditeljskim udruženjima u Zahtevu za informisanost prilikom vakcinacije.

 1. Do 31.08.2018. u SAD je isplaćeno 3 957 922 573,54 dolara na ime odštete od vakcina.

 1. Proizvođač famozne MMR vakcine platio je kaznu od 3 milijarde dolara zbog prevara, podmićivanja, lažiranja rezultata.

 1. Isti taj proizvođač finansirao je seminar našim pedijatrima 2017. tik pred epidemiju i sa njega je krenula “borba protiv antivakcinalnog lobija”.

U vezi Kesića nemam dileme, ali Malagurski ili ništa ne zna ili je lažni antiglobalista. Kako god da bilo, u odnosu na obojicu, Karleuša je keva.

Dr Jovana Stojković

Podelite:

21 Komentari

 1. Odeš na sajt Agencije za lekove, uđeš u pretraživač, potražiš koju god hoćeš vakcinu i pronađeš sve što ti treba. Koji proizvođač je platio kaznu? Jel’ baš 3 milijarde dolara? Koliko laži i poluinformacija, kuku striko.

 2. Kako je ovaj vidovdan okužen degenericima… Nije ni čudo da niko to ne čita.
  Neverovatno je da nekoga prisiljavaš na nešto i još ga napadaš da je glup jer ne prihvata tvoju prisilu; koliko trebaš da budeš imbecilni fašista za tako nešto. Zastupaš interese multimilionske korporacije za dž – sada razumem šta izraz “korisni idioti” zaista znači.
  Zatim taj Mala…nešto, ko je taj čovek? Ne razumem zašto se Dr. Stojković spustila na ovaj nivo.

  • Kakva prisila, kakvi bakrači? Interes javnog zdravlja je iznad tvog interesa da ne budeš uboden u rame. No, došlo je vreme da beskorisni idioti kao što si ti ne samo postanu brojni, već i povezani ovim đubretom od Interneta. I onda ti još neko prišije da si “imbecilni fašista”, fuj!

   • pa internet je baza znanja u elektronskoj formi nije asfaltna baza za nasipanje autoputeva….
    nisu srbi separacija rizle i šodera da ih saspete na gomilu i uzimate buldožerom koliko kome treba da asfaltira sokak ?????????

     • pa kad je promašena što te onda pogodi kiflo u jogurt hehe???????
      glupa možda jeste ali promašena sigurno nije..

 3. Evo još jedne podele među Srbima (prečanima-,partizanima-,zvezdašima- itd ) sad su za i protiv vakcine. Dok su vakcine bile naše i dok nisu deca umirala na spavanju i autizam nije bio viđen niko se i nije bunio protiv vakcina. Sad je prinudna vakcinacija i kad pogledate sprdnju o donošenju tog zakona i sami ćete ako imate išta u mozgu sem pinkovog trovanja uvideti da nešto smrdi u državi Srbiji.

 4. Odličan tekst, tačan zaključak. Možemo ga i precizirati: Malagurski je podržan takvom silom botova da to jasno pokazuje da je reč ne o neinformisanom čoveku već o lažnom antiglobalisti.
  Sami se otkrili.

 5. Najvise smrdi u glavama glupih ljudi.Dr Stojkovic jos uvek ima licencu?Koga ona leci,cime,lekovima iste ”vakcinalne mafije” ili politicarenjem?Dete od nepuna 3 meseca pocetkom ove godine,nevakcinisano,umrlo od pertusisa(velikog kaslja) na intenzivnoj nezi u Tirsovoj…Tuzno mnogo…Da se proveriti,mediji ipak daju prednost pevaljkama…

  • Kad odes kod nje na pregled,saznaces.Srbija ima vise pedijatara od Engleske
   .Ispade da su englezi nazadni a mi napredni.”Napredni” da smo,ne sumnjam a ti pedijatrice uzmi malo pa ga…Prve dve bivse mi supruge su lekarke.Jedna internista a druga pedijatar.Ono sto vi ucite a kasnije vas placaju da sprovodite u praksi , ne postoji ni u Gvineji Bisao.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here