Дружење у Загребу: Фатмир Љимај се састао са Антом Готовином

Поделите:

Фатмир Љимај, тзв. потпредседник косовске владе, састао се у Загребу са Антом Готовином.

”Данас је било посебно задовољство да у скроз другим околностима сретнем у Загребу, генерала Анта Готовину. Заједно смо се подсетили тешких времена које су прошле наше земље, али и ми као појединци. Радовали смо се успесима и постигнућима наших земаља. Преданост пријатељских земаља Косова и Хрватске је продубљивање економске сарадње, европских интеграција као мисије и стратешког интереса наших држава и региона у целини.”, написао је он на Фејсбуку. Апелациони суд у Приштини ослободио је Фатмира Љимаја и још деветорицу бивших припадника тзв. Ослободилачке војске Косова оптужених за злочине над цивилима 1999. године у случају „Клечка“, у мају 2016.Окружни суд у Приштини својевремено подигао оптужницу против браће Љуана и Бекима Мазреку због кривичног дела геноцида, а да је истрагом установљено да је логором Клечка руководио Љимај, коме је за овај случај суђено и у Хагу, али је ослобођен свих оптужби у новембру 2005.године, након чега је у Приштини дочекан као херој.

М. Ћурчић, Видовдан

Поделите:

5 Коментари

  1. sastao je SE on prvo SA Cedomirom Jovanovicem srbcem liberal demokratom da vide ima li prilike Sorosevsku revoluciju da dizu po Beogradu Ali Soris rekao prvo da vidim akciju I integraciju PA onda lova…naravno sad se razletili toboz da glume politicke prijatelje pred novinarima inace svaka budala zna da su to samo ekonomski pregovori kako Sorosa da zavrnu za koje milionce…..
    vredni,vredni zlikovcu ko ovaj nas Maljevic iz Amerike…
    za dolar bi rodjenu majku prodao u rezervne delove.

  2. Ja vidim tebe nema, tvojih nikova ima i kad god te prozovem a yi si uvek tu. Nema hugonostalgije nego besa da ste izmanipulisali ceo narod vasom propagandom da cak i Crkva i Srbi u americi razmisljaju kao vi. Niko tako ne mrzi svoj narod kao srpski komunisti. Neverovatno. I sutra kad osetite da vam dolazi kraj izazvacete potoke krvi….spremni ste na sve

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here