Душко Бошковић: Анализа ситуације изазване Kорона вирусом

Поделите:

 

Уби ова изолација, штитећи нас од нечега једног, обољевамо од нечег другог.
Био сам пар пута у затвору и то је доста неугодно стање и сам осјећај. Био сам о трошку државе, па нисам сиромашио док сам робијао, а сада смо сви у затвору свако о свом трошку, што је много страшније.
У овом лудилу сви хоће да учествују, а ови који аплаудирају којечему би и да буду побједници. Није важно учествовати, важно је побиједити.
Да не бих полудио почео сам да размишљам, и тако ми падне на памет да и ја штогод напишем, па другови професионални аналитичари, шта мислите да ли ова моја теза има икаквог смисла и упоришта у стварности?
Постоје два ентитета у САД-у, Дубока Држава САД (ДД САД) и ова САД за коју сви знамо и чије активности се могу лако примјетити и површним гледањем. Стварни владар је у ствари екипа из ДД САД и они користе ресурсе и логистику САД за своју власт над цијелим свијетом које су успјели окупирати. САД је демократска творевина, а ДД САД је чисто војничка. Војсци, да би освајала свијет, и одржавала окупацију у освојеним државама, увијек треба новца и војника и све док САД то може да подмири та два ентитета су у слози, јер се не може само живјети од колонија и узимања харача и данка у крви, мора се и у матици доста тога обезбједити. САД на основама ДД САД колонизације свијета, развија своју индустрију и продаје своје производе, богати се и подиже стандард свом становништву, тако да цијели свијет хрли у ту државу на рад како би се покушао лично обогатити.
Био је један предсједник САД, који је пробао да постави САД изнад ДД САД и био је убијен. Kако ДД САД све више свијета осваја, све је више потребно да САД обезбиједи и људских и материјалних ресурса, али се с времена на вријеме у САД побуне против тога, јер све мање људи жели да гине далеко од своје државе за ко зна које и чије интересе и да плаћа све више намета, јер освајања коштају. И пристали су на садашњег предсједника да проба поново да постави САД изнад ДД САД. Интересантно је да су оба предсједника која фаворизују САД у односу на ДД САД близанци у хороскопу. Можда има нека особина у близанаца да су погодни за обављање неких ствари.
Kако је ДД САД прејака творевина са којом САД још увијек не може да изађе на крај, предсједник САД је потражио помоћ са стране од РФ и ПРЦ да помогну око укроћавања ДД САД. Можда су и предсједници ове три државе и направили неки скуп типа Јалта 2, па је ово премјештање војски по Европи под изговором борбе против вируса, излазак на нове границе или прегруписавање са циљем довођења војске ДД САД које се зове НАТО у неповољан положај како би се предали.. Јер први пут у новијој историји РФ и ПРЦ конвоји могу да долазе на територије гђе до сада нису могли ни помислити да дођу, а у њима поред медицинског особља, ко зна каквих све агената и специјалаца нема, а у сандуцима поред медицинске опреме може да буде и неких других ствари. Ово није ништа ново, сви смо на простору Југославије током њеног разбијања, у рату гледали како разне међународне организације, па чак и кровне, се баве свакаквим пословима. Тако да сада имамо покрете војски разних држава по ЕУ, а и шире.
Можда су зато и направљени ови силни карантински кампови по великим халама, не да приме оне који имају везе са вирусима, него да у случају ескалације конфликта између војски око територија за које се нису успјели договорити или понеки народи се не сложе са њиховим рјешењем, да приме рањене. Јер је већ свима видљиво да су ове мјере под изговором борбе против вируса, предимензиониране, чак и гротескне.
Уведено ванредно стање, тако строго каквог нисмо имали ни у недавном рату током противуставних сецесија од Југославије, говори да је потребно прескочити све демократске системе одлучивања и доношења закона и максимално поједноставити и убрзати све одлуке. Јер у рату није паметно имати демократију, ко је има и држи је се, тај је рат изгубио од оних који је немају.
Изолација је потребна и да радознали грађани са мобилнима са камерама које мање више данас имају сви не би случајно шта снимили или усликали шта се дешава по терену, па се склопила слика стварног дешавања. Већ има снимака по интернету болница у којима уопште не влада хаос како то званични медији приказују и снимака покрета војних колона.
Узгред речено, СЗО је једна од алатки која је пристала да учествује у овом пројекту са проглашењем пандемије, предефинишући њену дефиницију баш као што се десило и са појмом геноцид. А многи већ одавно говоре све гласније да је УН у ствари једна друга алатка за озакоњавање освајања суверених држава од стране свима познатог освајача.
Остаје да се види да ли су заиста САД и ДД САД сада стварно двије супротстављене стране или једна са привидом да су то два различита ентитета.
О овоме још размишљам да ли је и колико вјероватно. На самом врху власти ДД САД би могла да буде британска краљица, и сва ова фрка са корона вирусом (у преводу круна) је направљена да би се круна скинула са свјетског трона и ово би могла бити побуна против краљевства, ово је свјетски комунистички покрет, нешто као глобална “француска револуција”. Покрет за праведнију расподелу свјетског богатства, мада личи да се ради о поновном трпању још више пара у џепове истих људи који сво вријеме ових минулих свјетских ратова раде. На сцени је завршница трећег свјетског рата, мада оружани сукоби нису готови.
Kорона вирус је патентирани вирус и има свој број, дакле направљен у лабораторији, и вјероватно је генетски оријентисан, пошто је очигледно да на неке људе уопште не утиче, а неки други веома лако помријеше, ако је вјеровати уопште разним информацијама, јер одавно свијетом влада лаж.
А када сам већ споменуо кључне близанце у историји САД, да споменем да је кључни човјек за разбијање СССР био риба у хороскопу, а рибе које су сада на власти су у Турској, Србији и Српској. Са рибама се завршава једна епоха и почиње друга.
Ако је вирус нежива материја, такорећи отпадак од ћелије, зашто се онда говори о зарази, треба користи ријеч тровање. Вирус трује организам, а не заражава га.
А можда сам ипак полудио у овој изолацији, па ми више треба психолог него епидемиолог.

Душко Бошковић

Поделите:

3 Коментари

  1. Добар текст, с тим што је ослањање на хороскоп промашај. Све остало пије воду и звучи да је врло вероватно.

  2. “САД на основама ДД САД колонизације свијета, развија своју индустрију и продаје своје производе, богати се и подиже стандард свом становништву, тако да цијели свијет хрли у ту државу на рад како би се покушао лично обогатити.” – ПОГРЕШНО! Прићитати: Јанис Варуфакис “Глобални Минотаур”.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here