Џорџ Руф: Ако одем у пакао бићу на бољем месту од америчких председника!

Џорџ Руф: Председници које сам знао...

Поделите:

 

Због тога што сам “доживотно” био у војсци, видео сам да је утицај председника на војску већи него што можете да замислите. Уписао сам војну школу за време Линдона Џонсона и видео сам каква је била булумента демократа у Вашингтону. Отишао сам у Вијетнам и видео како смо константно и непрестано били бомбардовани микроменаџментом из Вашингтона због ког је погинуло неколико хиљада војних лица. Понекад се питам да ли ћу отићи у рај, али ако одем у пакао сигуран сам да ћу бити неколико стотина спратова изнад копилади као што су Роберт мек Намара, Линдон Џонсон, Џон Кери, Џејн Фонда и наравно “херој” Џон Мек Кејн. Након што је Џонсон “дао оставку”, да не би добио по стражњици, живео сам за време Никсоновог мандата. Никсон је био ратоборан и дозвољавао генералима (а тада је било мало правих генерала у односу на данашње време) да воде игру. Био је толико ван догађаја да није знао да је Северни Вијетнам размишљао о предаји кад је био презентован Париски споразум.

Само нам је Бог могао помоћи кад је Џими Картер, финансиран саудијским новцем, победио Џералда Форда. Војска је пребачена у одељење 8 и чак је и Бела кућа трпела строгоћу.

Онда је почело да сија светло кад је Роналд Реган ушао у игру. Не само да је он волео земљу и војску, већ су и оне волеле њега. Осећао се борбени дух током његовог мандата. Либерали су полако постајали социјалисти, међутим, и у то доба сви они који су избегавали војну службу шездесетих које је амнестирао Џими Картер завршили су факултете с дипломама из социјализма.

Буш први је био енигма из CIA-е и иако он никад није много учинио, ОН НИКАД НИЈЕ МНОГО УЧИНИО.

Добродошлица Билу Клинтону. Клинтон је потрошио много времена током своја 2 мандата шетајући пса и стварајући орални кабинет, шаљући бомбардере да дигну у ваздух Гадафијев шатор и убију једну или две козе, дозвољавајући истовремено УН-у да намести злогласну ситуацију обарања Црног јастреба. Ушао је у историју само као други председник над којим је покренут импичмент.

Ја сам заправо био жалостан због Буша другог. Био је осуђен на срамоту од самог почетка. Мислио је да су у Америци у већини “ура ура” патриоте из Другог светског рата, кад су то били социјалисти који су желели да њиме нахране ајкуле.

Тад је дошао манџуријски кандидат са лажном (ОК демократе, хајде да кажемо “сумњивог порекла” да буде блаже за ваше PC мозгове) крштеницом, који је бесплатно уписао колеџ као страни студент, и чији је досије са колеџа као и цео живот запечаћен. (Ми знамо много више о ванбрачној деци Томаса Џеферсона него о Обами, Мишел или њихово двоје деце). Од свог инаугурацијског говора Обама је клеветао Америку и током неколико дана почео да охрабрује расне размирице и да клевеће полицајце који су “глупо поступали”. То је било благо у односу на глупост која је довела до удвостручавања националног дуга у односу на онај који су створили СВИ ПРЕТХОДНИ ПРЕДСЕДНИЦИ ЗАЈЕДНО, бомбардујући нас фразама како су муслимани саградили ову земљу, и вршећи национализацију америчке индустрије. Снабдеван новцем од Сороша и користећи флоту ваздушних снага као лични авион, именовао је незадовољне и издајнике на одговорне положаје. Кршио је устав уводећи “цареве” (занимљиво је да је узео назив на енглеском care – кер који је јако сличан називу цар) да заобиђе надлежности Конгреса. Од тада је био Конгрес потпуно корумпиран. Нико није имао куражи да покрене импичмент тог шарлатана.

На тајанствен начин, усамљени и отворено конзервативни судија Врховног суда је изненада умро у сну и Обамина ловачка кућа и Врховни суд су равномерно распоређени. На крају, Конгрес је показао мало храбости и одбацио Обамин предлог за именовање новог судије. Глупи либерали нису били забринутри јер се ситуација поправила. Сорош је платио демонстранте да направе неред на свим скуповима републиканаца, Обама допушта да илегални имигранти гласају ако не желе да буду процесуирани, и Сорошова мануфактура за производњу гласова успела да доведе до промене резултата избора у неким подручјима. Хилари је захваљујући лажима дошла до номинације а њене лажи занемарују једино људи испражњених мозгова.

Али шок се десио на путу до форума.

Америчкој средњој класи је било доста и када су је анкетари и музиканти покушавали убедити да чак ни не изађу на гласање, она их је гађала животињама из мочваре. Било је време. Флорида је била означена као “неизвесна” држава зато што су игнорисали све старе пензионере у Сент Питерсбургу и засићене Кубанце из Мајамија који нису били заинтересовани за њихов програм. Охајо и Пенсилванија, где је производња угља била на црној листи и чије је становнике Обама исмејавао због њихове “оданости њиховим Библијама и пиштољима”, су лежали очекујући “клизиште” Хилариних гласова и смрвили је.

Социјалистички свет Демократске партије се распао. Американац који изражава неограничену љубав према земљи и поштовање према полицији, ватрогасцима и војсци самлео га је у унутрашњости земље и либерали су схватили да је њихова шема одбачена. КОНСТИТУЦИОНАЛИСТА (бранитељ устава) ће бити изабран за судију Врховног суда а иако је та вештица (судија Врховног суда) тврдила да ће се повући у пензију ако Трамп буде изабран, да ће заправо отићи, Врховни суд ће имати огромну већину КОНСТИТУЦИОНАЛИСТА у следећих 40 до 50 година.

Сада, иста партија која је исмевала Трампа због његових коментара да ће резултати избора бити фалсификовани, почиње да вришти како су избори фалсификовани. Они чак захтевају и да се избори понове. Створили су банде које пале и пљачкају, заустављају саобраћај, прете убиствима, батинањем и силовањем Трампових присталица и постају анархисти којима социјалистички сан успева. Трче као кастрирани прасци тражећи уточиште и користе зихернадлу као свој национални симбол.

Управо то се догађа када преовлада политичка коректност и свако буде награђен неком позицијом у власти. Ни не схватају колико су постали одвратне улизице.

Доналд Трамп можда неће бити најбоља особа за то место, али он је тако добродошао одмор од цмиздраваца који су водили мочвару тако да га је лепо видети. У најмању руку, Доналд Трамп је избацио из колосека социјалистички воз и донео нам драгоцено време. Ако учини само половину од онога што је обећао ми ћемо бити много испред места где нас је Обама одвукао. Већ се земље које су нас презирале сврставају у ред како би биле на услузи Америци.

Зато ви либерални копци и ви који са пола стражњице седите на огради одбијте. Ви сте имали свој велики ура а сада је ваша партија готова. Ви чврсти републиканци у канцеларијама немојте много да се одушевљавате сами собом. Амерички народ вас је упозорио да је засићен са СВОМ ВАШОМ КОПИЛАДИ и ако не кренете да ставите Америку на прво место, то радите на сопствену одговорност. Можете да купите Мек Гавернову аутобиографију и видите како шокантно и понижавајуће може да буде кад професионални политичар мора да нађе легални посао кад изгуби поверење и сиђе с власти. Ови избори су били чисти, неискварени амерички. Хилари је поражена а АМЕРИКА ЈЕ ДОБИЛА ИЗБОРЕ. Можете да тврдите да он није “ваш председник” што би сте сви хтели, али ако не изгубите своје америчко држављанство, ОН ТО ЈЕСТЕ!!!! Идите исплачите се на месту ком је потребно наводњавање.

Џорџ Руф je главни наредник (пензионисани) Ваздушних снага САД таксидермист у Магнолији, Делавер (рођен у Јужној Каролини)

Oбјављено на његовом facebook профилу 14.11.2016.

Превод Видовдан

Поделите:

2 Коментари

 1. Dobar članak, mada se prevod može doraditi, pogotovu kada su idiomi i fraze u pitanju.

  PC mozgovi su, pretpostavljam, politički korektni mozgovi (PC-Political Correctness).
  Bil Klinton nije šetao psa (wag the dog), nego bacao prašinu u oči.
  Vojska nije prebačena u odjeljenje 8, nego joj je smanjen budzet do siromaštva.
  “By that time” je do tad ili već.
  “The lone outspoken”… – jedini koji je otvoreno govorio o…

  …”dies in his sleep at an Obama pals hunting lodge and the Supreme Court is evenly split” – …umire u snu u lovačkom domu Obaminih prijatelja i od tada je Vrhovni sud podjednako podjeljen. (na Republikance i Demokrate)

  “They were fed up with the denizens of the swamp” –
  Dosta im je bilo onih koji su pustili korjenje u administraciji.

  “If the hag who’d claimed to retire if Trump were elected actually left, the Supreme Court would have a massive majority of CONSTITUTIONALISTS for the next 40-50 years” –
  Da je vještica koja je rekla da će se povući ako Tramp bude izabran to i učinila, U Vrhovnom sudu bi narednih 40-50 godina većinu činili branitelji ustava .

  “Fence sitters”- neodlučni
  “Forfeit”- odreći se

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here