ЕМОТИВНО ПИСМО СИНИШИ МИХАЈЛОВИЋУ: Михо мој, пре 19 година омогућио си ми живот…

Поделите:

Девојка којој је Синиша Михајловић спасио живот послала је емотивну поруку српском асу сада када је ситуација обрнута.

Млада Подгоричанка Николина Радуновић огласила се путем друштвених мрежа након што је Синиша Михајловић објавио да болује од леукемије.

Њој је Миха пре 19 година финансирао операцију срца и спасио јој живот. Николинина емотивна порука се врло брзо проширила, не само Балканом.

– Јутро, 13. јул 2019. године… Прва вест коју читам везана је за Синишу Михајловића. ‘Болестан је’, кажу, ‘води животну борбу’. Мој Синиша? Синиша, чија фотографија заузима насловни екран мог телефона? Тај Синиша, Михајловић Синиша – човек, фудбалер, родољуб, хуманиста, отац, муж и величина у сваком погледу.

– Пре 19 година, омогућио си ми живот. Омогућио си ми оно што сам сад, да живим живот који живим, да корачам путевима којима корачам, да осећам, желим, волим – а тебе можда и понајвише. Волела бих да ти могу помоћи, као што си ти мени помогао. Волела бих да ти могу доћи у посету, како си ти то чинио. Али не могу. Моја једина помоћ ће бити у молитвама – за још једну твоју победу. Молићу се Богу, у којег обоје вјерујемо… У нади да те неће ускратити за своју милост… У нади да неће заборавити твоју великодушност и да ће ти пружити руку исто као што си је ти пружао хиљадама људи за својих пола века – написала је Николина Радуновић.

Хотспорт

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here