(ФОТО) НОВА ПРОВОКАЦИЈА! Домовина је поносна на тебе! Овако је један Албанац честитао Ђоковићу на освајању Вимблодона!

Поделите:

Тако је један Албанац на друштвеним мрежама поставио следећи статус.

Новаков успех у Вимблдону никога није оставио равнодушним, а посебно бурне реакције су се могле видети у тзв. региону. Хрвати су, по обичају, почели да својатају нашег шампиона, Вљора Читаку је открила да јој је Новак “тиха патња”, а било је Вљориних сународника који, изгледа, верују како је Ђоковић “највећи косовски спортиста свих времена” (?!)

Тако је један Албанац на друштвеним мрежама поставио следећи статус:

– Честитке албанском тениском хероју Ђоковићу. Твоје Косово је поносно на тебе – написао је и пост украсио заставама Албаније и тзв. Косова.

Да, лепо је имати шампиона, светског броја један, али да ли је ово начин да се тако брутално присвајају спортски хероји који апсолутно немају везе са овом причом?

Еспресо

Поделите:

6 Коментари

 1. Djokovic je verovatno srbizovano od Djokaj. Sta je tu sporno, sa Kosova je, mozda covek poreklom i jeste Albanac. I da jeste i da nije njegov uspeh je samo njegov, nije da smo mu mi nesto pomogli. Kako god, nadam se samo da ce prestati da se trudi da se svidi svima. Svideo bi se mnogima da se nije trudio da se svidi svima.

 2. Srbenda, blizi si istini nego sto sanjas. Od nje te deli 200 evrica. Odes i uradis DNK nalaz, trazis haplotip i vidis dal si blizi kavkazu ili Srbima. Onda izracunas jel si posrbljen ili poarbanasen. I prihvatis istinu

  a krstenice gde su siptarska imena presla u srpska mozes traziti pored grobnica hrvatskih kraljova.

  • Pa nesto se mnogo uvlaci u d.pe Hrvatima. Ipak je u toj genocidnoj tvorevini 400 hiljada Srba manje. Slavio je sa Hrvatskim nogometasima koji slave sa Tompsonom koji peva o ‘42 krvavoj Neretvi i Gradiski. To je ostavlja ljigav osecaj, pogotovo izbeglicama iz Krajine. Ne mislim da to radi iz lose namere nego iz namere da se svidi svima, pa i Usrasama.

 3. Ako se svima uvlaci u dupe-siptar je.

  Ali posto srbuje i ne ljubi tudje zastave, onda je ipak srbin i fer plejer. Uostalom, ni ja ne mrzim hrvate. Pa ni siptare. Ali sa zalom gledam na nesoj, neljude, pa i na takve medju mojim srbima

  a te, sto se kite tudjim kitama, e to mi bolesno. Ko da nemaju svoju kitu cveca.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here