Frans Timermanc: Bože idiota – Britanci nemaju plan za Bregzit

Podelite:

Frans Timermanc, Junkerov prvi potpredsednik, bivši holandski ministar inostranih poslova, je za BBC izjavio o Britanskim pregovačima za Bregzit: Na početku pregovora o Bregzitu misli smo: “Oni (Britanci) su tako brilijantni da u nekom sefu negde u Vestminister-u ima neka knjiga nalik na Hari Poterove, sa svim trikovima i svim stvarima koje treba da urade.

A kada sam prvi put video zvanične izjave bivšeg sekretara za Bregzit Davida Davis-a, shvatio sam: “ O Bože, pa oni NEMAJU plan! Oni nemaju plan!” To je bilo zaista šokantno, zbog štete koja će nastati ako nemate plan… I mi vidimo da vreme ističe, a vi nemate plan… Znate to je kao u seriji kada Lance Korporal Džons trči okolo uspaničen kao idijot i viče: “Ne paniči! Ne paniči!”

Inače Frans Timmerman je sada bio kandidat za predsednika Evropske komisije, a smatra se anglofilom koji je protivnik Bregzita.

https://www.independent.co.uk/news/uk/politics/brexit-eu-documentary-bbc-panorama-michel-barnier-timmermans-dads-army-a9010066.html

Podelite:

2 Komentari

  1. Establišment (sionisti, preciznije britiš pipl ili britoisrailj) dopustili su regularan referendum jer su bili sigurni da će narod glasati protiv izlaska, zato nemaju plan. Drugo, ona mlada visokomerna ženica ili kvin, ona je protiv. Trenutno, ona vuče konce, i fućka joj se za mišljenje naroda.

  2. Nista se tamo nije desilo slucajno, niti ima raskola kod onih sto odlucuju. Sir Oliver zeli da se razvede, a zadrzi kucu i kola, ne placa alimentaciju deci, i da moze uvek da spava sa bivsom. Hvala englezima na ovoj igri prestola. Ni HBO ne bi umeo bolje

    Posmatrajte pazljivo razvoj situacije. Dobri su englezi😎

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here