Globalistički ćorsokak: Dok Pariz gori, a njemu prete giljotinom, on dolazi da reši problem Kosova?!

Podelite:

Priština i vlasti tzv “Kosova” ne miruju, i nemaju nameru da se smire.
Uvođenjem carina od 100% na srpsku robu, pokazali su svoju šizofrenu prirodu, jedne nestabilne i volatilne političke tvorevina i prikazali sebe kao remetilački faktor kakav i jesu.
Kako smo rekli, Srbija je jasno stavila do znanja da neće prihvatati da ona sama spasava “Albanski obraz” sopstvenim popuštanjem, jer je očigledno da su se Albanci zaleteli u naletu nacional-šovinističkih strasti.

Evropa je reagovala, dosta mlako ali je reagovala i tražila da se carine povuku. Tači je čak otišao u SAD gde se sastao sa Američkim državnim sekretarom gde je istu poruku dobio – Albanci moraju da povuku takse.

Očigledmo da za sada od toga nema ništa, deluje čudno da Albanci ne slušaju ni Evropsku uniju ni SAD.
Drastično, još gore, Enver Hodžaj, “vicepremijer” takozvanog “Kosova”, otkrio je dalje planove – “Razgovarao sam u Makedoniji, Crnoj Gori i Hrvatskoj o tome da se stvori pakt protiv Srbije”.
Onome ko ne poznaje mentalitet Albanaca bi ovo bilo čudno, ali nipošto nije.
Suočeni sa porazom u borbi za mesto u Interpolu, oni su se suočili sa modernijom, jačom Srbijom koja neće da više bude saučesnik sopstvenog ubistva, što je primetio i ministar policije, g. Nebojša Stefanivić. On je izjavio: “Problem je njima što je Srbija ekonomski ojačala, i mnogo jača od svih tih zemalja, i politički moćnija i sa velikim uspesima u diplomatiji i sa uspesima koji se postižu na međunarodnom planu u smislu zaštite našeg suvereniteta i u privlačenju investitora”

Jasno je da Albanci imaju nečiju podršku, i da je još jasnije da ne slušaju ni Brisel, a ni Trampovu administraciju. Albanci su kao i u ostalom druge Balkanske zemlje – saveznici ne Evrope, ne SAD, nego saveznici Demokratske stranke u SAD, saveznici Hilari Klinton i njihovih satrapa u vidu Soroša i sličnih.
Šizofrenija i u Podgorici i u Prištini su posledica otvorene podrške američkog “Deep state” iliti režima Demokrata koji Tramp nije uspeo da razmontira i koji sa svojim saveznicima na Balkanu očekuju da Tramp padne i da ponovo preuzmu 100% vlasti u SAD, Evropi i svetu.

Albanci pokušavaju da prave nekakve paktove protiv Srbije, i veoma je zanimljivo kako će Brisel reagovati na jednu otpadničku “državu” kao što je “Kosovo” koje je do sada pokušavalo da izigrava “nevino jagnje”, a sada pravi carinske ratove, pokušava da stvara nekakve paktove. Situacija će se svakako samo još više zaoštriti Albanskim odbijanjem da prihvate realnost. Jasno je sada zašto je Vučić od Kineza tražio pomoć i podršku pod obrazloženjem da je Srbija u najvećoj opasnosti do sada. Sada se to polako i otkriva

Eh. Da samo nisu priznali “Kosovo”, sada ne bi ni morali da slušaju Hodžaja. Prvenstveno mislim na našu milu, dragu, i nikad prežaljenu braću Crnogorce, Makedonce pa i Hrvate. Bili su tu da se utrkuju u priznavanjima “Kosove” u momentu kada su muslili jbg, Srbija je na kolenima, aj malo da je šutnemo, dok je na zemlji, neće posle ni da primeti da smo to bili mi iz mase. A i Srbija bi to prihvatila da se vlast nije promenila, kao i ekonomska situacija. A Boga mi ponajviše situacija u svetu. O Evropi i da ne pričam. I sada moraju da trpe razne budale da im dolaze u posete i traže neke nove paktove, osvajanja, ratovanja.
Tragično zar ne?
Ali nije naš problem.

Sada nam  dolazi Makron u posetu. I to ne kao deo neke turneje nego specijalno dolazi u Beograd. Kao što je Vučić već ranije rekao, “Evropa od nas traži da spasemo Albanski obraz, da prihvatimo neke minimalne carine, da im damo nešto zauzvrat a da se izvuku iz blamaže”.
Makron kojem trenutno gori Pariz i kome su pred prozor kancelarije doneli repliku “Giljotine” (ne šalim se, zaista jesu) i koji je kao poslednji kreten uspeo da ponizi Srbiju na stogodišnjicu kraja I Svetskog rata.
“Poznavaoci kažu” da će doneti neke predloge kao da “pomogne Srbiji”, prvenstveno misleći na razgraničenje na Kosmetu, koje bi išlo u prilog Beogradu.
Mada je svima jasno da dolazi da bari Srbe kako bismo popustili i prihvatili neke Carine i kako bi Makron spasavao Albanski obraz naravno na našu štetu. Ne sumnjajte u to ni najmanje. Kažu da će i da prenoći u Beogradu i da je drugi dan posvećen odavanjem počasti žrtvama I Svetskog rata.
Naravno odlazi u malu Balkansku zemlju u vreme dok Pariz gori, i to njegovo zakasnelo i sada već nebitno u stvari i uvredljivo odavanje počasti Srbima za I Svetski rat niko neće ni primetiti, a možda će biti prikazano nekih 20 sekundi na Francuskoj TV –  televiziji.

Meni je lično odvratno odavanje počasti Srbiji od predsednika Francuske koji ne samo da nas je u Parizu ponizio, nego isti dan dolazi da nam objasni da mi traba da dajemo Albancima našu zemlju. Mislim oteli su nam deo teritorije, gde su Albanci napravili geta za Srbe, gde nema ni lekova ni hrane, i sada prave neke paktove protiv Srbije, a njegova Francuska ni reč nije rekla protiv toga, ali nikakvu jednu jedinu reč!
I gospodin Makron dolazi u Beograd da nas ubeđuje da to prihvatimo, a sutra dan će da polaže cveće za naše pale vojnike!
Laičkim jezikom, ona uvreda u Parizu na proslavi, pa sve ovo sa Albancima i carinom zvuči ovako:
“E, Perice baš nam je žao što smo tvoj rođendan proslavili bez tebe, ali nemoj da si mi tužan evo doćiće mali Žikica da ti čestita za koji dan, i da ti objasni zašto moraš da živiš u špajzu jer smo ti uzeli pola stana. Ajd, volimo te!!”

Ima li Francuska zrno morala? Ne.
I šta mi imamo da pričamo o njihovim saveznicima “Kosovarima”? Francuska ga pravila, Francuska neka ga ljulja. A za naše žrtve u I Svetskom ratu, znamo i sami, bez njih.

Aleksandar Kiš

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here