Харадинај о промени граница и размени територија: Поново ћемо ратовати

Поделите:

Рамуш Харадинај је у интервјуу за Радио телевизију Косова изјавио да неће бити корекције граница, поделе или размене територија између тзв. Косова и Србије. Он је нагласио да су ред и закон, безбедност и економски напредак циљеви његове владе.

”Наше пријатељство са Америком је трајно. Америка ће бити на Косову вечно. Нема померања, ни корекције, ни поделе, ни размене територија, зато што уводе у нови рат. ”, рекао  је Харадинај.

М. Ћурчић, Видовдан

Поделите:

9 Коментари

  1. Амери се полако пакују… Само их још ми молимо да остану. А ХАрадинај и Тачи би опет пузили, као што су пузили 1990их.

  2. Шиптари су се “дигли”, хахаха, када су амерички и британски специјалци дошли и наоружали их и ратовали за њих. Кад су осетили тврдо, побегли, па је шћипнијце Павковић разјуривао (и не служи нам штошта на част) као зечеве. А онда су бомбардовали… Они ће се покренути само ако буде новог бомбардовања – а што и не би, као Пицеки и балије, пар дана ратују (као после америчког бомбардовања Босне и САО Крајине, тзв. “Олуја”), а онда деле одликовања. А и то док их господари не пусте низ воду.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here