Иван Миљански: НЕЋУ ДА ЗАБОРАВИМ

Поделите:

 

НЕ МОГУ ТО ДА МУ ЗАБОРАВИМ, што му је репресијом и добром социјалом пошло за руком да од Срба, господе по рођењу, јединог државотворног народа у Југоисточној Европи направи моралне апстиненте, раскорење пропагаторе аутоколонијализма, који преко две деценије покушавају да Вам импутирају да сте Ви и нико други криви за распад Југославије, агресију на Словенију, Хрватску, Босну и Херцеговину, па и напад на сами себе-Косово и Метохију. Бежећи од пораза сопственог народа једногласно понављају да немају ништа са Србијом из времена Недића, Броза и Милошевића, да су они припадници неке друге Србије? Које друге? Еуропејске Србије.

За разлику од њих мене нико НЕ МОЖЕ КУПИТИ “добрим животом”, поготово ако је то новац америчких пореских обвезника, да бих заборавио Јасеновац, Косовски мит, да бих заборавио пљачку комуниста који су отимали имовину домаћинима, да бих заборавио традиционални систем вредности, да бих заборавио Кнеза Лазара, Обилића, Синђелића, Карађорђа, цара Душана, Св. Саву, православље, геноцид у првом. светском рату, да бих прихватио социјал-дарвинизам као највећи степен лажи, да бих прихватио комунистичку пљачку српских вековних територија, а у корист осталих “братских” народа, итд. НЕ МОЖЕ !!! Не може Америка одштампати толико долара, да их поклони Титу да би ме он подмитио да све ово заборавим.

Џаба му све: бесплатно школство, здравство, братство и јединство, радничка права, тринаеста плата, добра социјала, годишњи одмори на мору и друге манипулације којима су нас комунисти подмићивали четрдесет година Ујка Семовим парама. Нећу да заборавим да је Тито лично донео декрет о забрани повратка Срба на Космет након другог светског рата, а њихове куће доделио албанским фашистима против којих су се ти Срби борили. НЕ МОГУ ТО ДА МУ ЗАБОРАВИМ све и да хоћу.

Не могу да заборавим да је лично Тито ставио мету на Београд и остале српске градове које су савезници бестијално бомбардовали у пролеће и на Васкрс 1944. године. Нећу да заборавим да је без икакве потребе мобилисао цвет српске омладине ( Немци би се за пар недеља морали повући да не би били у окружењу, пошто је Црвена армија надирала с истока) претварајући их је у глинене голубове (23.000 страдалих српских младића) на том губилишту српске младости – Сремском фронту.

Нећу да заборавим да је припаднике ЈВуО изједначио са фашистичким сателитима усташама. Оне који су први у поробљеној Европи устали против окупатора, те под командом потпуковника Веселина Мисите ослободили Лозницу 31.08.1941.године (која је тако постала први ослобођен град од Немаца у Европи) изједначио је са онима који су први стали уз њега. Не могу то да му опростим. БОЛЕ МЕ ТЕ ЖРТВЕ !!!

Нема те социјалне правде којом ме може купити да то заборавим. Као што Јевреји никад не заборављају нацистичке злочине, тако ни ми Срби не можемо заборавити комунистичке злочине и аболирање усташких злочина педесетих година прошлога века. Џаба све, нећу да заборавим и опростим !!!

Иван Миљански

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here