Један од ухапшених Израелаца у протестима у Београду комуниста, дезертер и антифа!

Поделите:

Један од ухапшених Израелаца: Kомуниста и дезертер!

Прилично је одјекнула вест да су због учешћа на рушилачким демонстрацијама ухапшена двојица Израелских држављана. Њих двојица су по наводима београдских медија активно учествовала у сукобима са полицијом и покушали да праве препреке од контејнера на улици.

Један од њих, Роман Левине је члан Kомунистичке омладине Израела (СKОЈ-евац, тако рећи…) и дезертер из Израелске војске. Прошле године у марту био је ухапшен јер је као возач војног камиона – дезертирао и одбио да настави служење војске. Тада је ухапшен и смештен у војни затвор. На Јутјуб каналу – како изгледа – левичарске “грађанске” ТВ дао је интервју под називом “Ја одбијам” – где је на руском језику изнео тираду о томе како се “разочарао” у израелску војску и политику према “окупираним територијама” и односу према Палестинцима.

Kако се каже у чланку на сајту Kомунистичке Партије Израела – а чланак младог комунисту и насилника са Београдских улица представља као жртву Израелског режима – да је Роман постао члан комунистичке омладине (Банки-Шебиба) за време служења војске.

На другом месту у једном чланку, он своје дезертерство оправдава тиме што је отишао у родну Украјину пар месеци пре дезертерства где се води грађански рат и то га је наводно подстакло да почне да другачије размишља. Наводи разноразне левичарске разлоге, а понајвише му се не свиђа капитализам и то што Израел “малтретира” Палестинце.

Тако је рекао да му је веома важно да руски говорећи Израелци чују и разумеју његову поруку.

Млади комуниста Роман је експресно ухапшен и осуђен на војни затвор, где се жалио на изузетно строги третман и изолованост. Ту је провео 82 дана изолационог затвора и онда је из војске отпуштен због “Лошег и екстремног понашања”.

Е сад све фино. Но како један тако симпатичан и комунистички омладинац заврши са својим земљаком у насилном протесту у некој сасвим десетој држави и како му то у опште није засметало – остаје да се види. Бар наше обавештајне службе то треба да разјасне.

Оваква ситуација има потпис разних “Антифа” ултра левичарских и комунистичких група које често умеју да буду изразито нетрпељиве и насилне.

Александар Kиш

Линкови за потврду:

https://mondoweiss.net/2019/03/israeli-military-refusenik/

http://maki.org.il/en/?p=17814

Поделите:

2 Коментари

  1. Tipican primer mladog coveka koji nije pronasao svoj identitet i pitanje je da li ce ga ikad pronaci u ovakvom drustvu kao sto je ovo danas. Roditelji zajedno sa njim emigrirali iz Ukrajine Izrael jer su tamo bili gradjani drugog reda, u Izraelu se ocito nisu nasli. Cesto posecuje Ukrajinu i sve se vise razocarava gledajuci sta se tamo desava. Rezultat je poznat.

  2. Ухапсите Ђиласа или Кардеља, Вука или Мику Шпиљка, а не неког безвезњака. Оставите га да шета. Доведите га до најближе државе границе и ногу у дупе.
    Немојте да нас замајавате глупостима, личите на Мила. Вероватно тражите и неког залуталог Руса да изврши државни удар. Срам вас било. Ви сте постали отпораши.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here