Jim Willie: Златна подлога је савршен противотров за фашизам

Поделите:

Злато је савршен противотров за фашистичку државу и њено прожимање корупције зачињене агресивним глобалним подухватима.

Злато одстрањује (или веома умањује) потенцијал за ситну и масовну крађу у финансијским центрима.

Злато одстрањује (или драстично умањује) потенцијал за бескрајне ратове финансирани тајним фондовима намењеним за војно индустријски комплекс.

Злато одстрањује (или веома умањује) корупцију која је као хоботница распрострањена уздуж осетљивих пословних центара.

Фашистичка држава се дефинише као блиска сарадња између државне власти и неколико кључних пословних сектора, и то унутар дизајнираног и еволуираног криминалног синдиката огромних сразмера. Исти је утемељио паразитско профитерство као привилегију, и у скоро свим случајевима је ангажован у агресивним војним акцијама, како против непријатељских, тако и против савезничких држава. Владавина закона и политичког процеса се у том процесу сламају. Истина постаје непријатељ за саму фашистичку државу, док они који поспешују истину постају циљ за шиканирање, ако не и за горе од тога.

Основни сектори који воде једну фашистичку државу су банке и војска. У САД основни сектори су финансијски, војни, енергетски, услужни, фармацеутски, медијски и забавни. Сектори који су у овом устројству присвојени су образовни, научни, као и економско саветодавни.

Мали број Американаца ће признати да су се САД претвориле у сурову фашистичку државу. Односи са савезничким државама, као и другим нацијама, се стално стављају под тензију.

Фашисти на пољу спољне политике имају савршен историјат неуспеха, и то од 11.09.2001., када су јавно наступили.

Напади на Светски Трговачки Центар су изведени од стране фашистичке глобалне елите. Она је употребила најамнике и многобројне владине институције који су, радећи заједно у групама, постали саучесници у масовним криминалним убиствима, а који су коришћени као параван за масовну пљачку 100 милијарди долара у злату, 100 милијарди долара у вредносним папирима и 100 милијарди долара у дијамантима, депонованим у Светском Трговачком Центру.

Мали број Американаца, као и мали број западних грађана, су у то време били свесни да је Светски Трговачки Центар био највећа приватна банка на свету. Међутим, ова чињеница се, за чуђење, никада не спомиње у медијима и њиховом искривљеном извештавању.

Истовремено, криминална радња која се тог истог дана одиграла код Пентагона је имала за циљ да уништи архиву Рачуноводственог центра Војске САД и доказе о проневери 2.2 билиона долара у требовању оружја.

Патриотски Закон који је накнадно уведен је постао Фашистички Манифесто. Безбедносне службе су у држави преузеле већу контролу, где је принцип националне безбедности стављен изнад званичне политике и закона.

Основна чињеница је та да Влада САД није направила ни једну добру одлуку у спољној политици од када је септембра месеца 2001. године преузела потпуну контролу над државом. Њене спољно политичке одлуке су све сами неуспеси, који су масовно охрабрили глобално одбацивање „Краља Долара“. Фашисти нису заинтересовани да у свету граде тимове, већ само да стварају вазале.

Међутим, њихова политика, заснована на константним грешкама, је као резултат имала уједињење Истока и периферних нација против „Краља Долара“, који је коришћен за ширење ове фашистичке државе. Остале земље у глобалној заједници држава се овоме противе, што ће с временом довести до противљења и америчких савезника.

Ова политика грешака је заснована на применама санкција, махинацијама са синдикатима, кршење међународних уговора, махинацијама са вакцинама, промовисање секторских планова (као примена GMO хране), употреба невладиних организација за примену силе и друштвених подела, увоз лажних имиграната, цензура Интернета, пласирање сулудих политичких прича у медијима и много више од тога.

Резултат ове деструктивне политике је довело до организовања заједница држава, до уједињења њихових политичких потеза, а ради увођења златне подлоге у националним валутама и коначном пензионисању америчког долара као резервне светске валуте, поспешено масовним одбацивањем вредносних папира Министарства финансија САД.

Може се недвосмислено изнети да фашисти убијају свог домаћина. То раде педантно, са злурадошћу, са циљевима, економским, финансијским и политичким. Они осиромашују државе под њиховом контролом. Уништавају и експлоатишу, и потом прелазе на следећу жртву.

ТРИУМВИРАТ ТРАМП, ПУТИН И ХИ

Феномен који сада имамо је тај да амерички председник Трамп, кинески председник Хи и руски председник Путин заједно раде на стварању грандиозног хуманитарног пројекта. Њиховa настојања се своде на увођењу златне подлоге за монете, да обезбеде глобалну економску транзицију и да избегну глобални рат. То се зове „Глобалнo Финанцијскo Ресетовање“. То је све постављено током јануара 2014, када је више од сто држава дало своје писмене сагласности. Међутим, глобалистички фашистички банкарски батинаши су одлучили да уместо тога отпочну са ратом у Украјини. Надали су се спречавању ресетовања, али су га само одложили. Глобална банкарска кабала је сада добила додатног новца за крађу, више уговора за испоруку оружја, и више нација против којих да води пљачкашке ратове.

Триумвират Трамп, Путин и Хи је водио преговоре у тајности. Они су постали савезници у увођењу солидних монета и поштене трговине, ма колико то било тешко да се прихвати и „сажваће“ (Напомена: аналитичари су подељени у својим анализама када је личност председника Доналда Трампа у питању. Чињеница је да је током изборне кампање 2016. године имао подршку 200 адмирала и генерала. Поставља се питање зашто, односно да ли је у питању борба против америчке елите, такозваних „владара у сенци“, или су „владари у сенци“ поставили још једну марионету у Белој кући. Према незваничним подацима, војне снаге САД су оформиле тајне војне трибунале, и наводно је спремљено између 40.000 и 50.000 оптужница против припадника америчке елите, тј. „владара у сенци“. Војни трибунали су, наводно, већ отпочели са радом. Први на удару због велеиздаје је, наводно, био амерички сенатор John McCain, коме је понуђено да бира између смртне казне или да обелодани све своје саучеснике. Изабрао је смртну казну, и недавно је „преминуо“. Време ће показати који су од аналитичара у праву).

МЕТОДИ И МОТИВИ ФАШИСТА

1)Фашисти нису ништа друго него зло за разбијање, крвопије које сишу крв из једног друштва, њене економије и државног система. Они стављају под контролу државне валуте, и онда контролишу њену примену и вредност. Они промовишу лажне валуте, а истовремено краду злато, како у својој земљи, тако и у другим (Напомена: после пуча у Кијеву 2014. године, 33 тона украјинског злата је пречено у Њујорк, САД).

2) Они се усмеравају ка потпуној контроли, тј. тоталијаризму, што је њихов прави циљ. То постижу принципом „корак по корак“. Они пљачкају без компромиса, максимално користећи кризе које промовишу и стварају (Напомена: 2003. године државни музеј у Багдаду је опљачкан у року од 48 сати, док је нова ирачка Влада морала да потпише нафтни уговор, с којим је 82 % ирачке нафте предато англо-америчким нафтним компанијама). Они улазе у неке од најподмуклијих људских подухвата, као што је трговина деце (за сатанистичке ритуале), и трговина људским органима. Имају дубоку зависност од пропалих држава, које користе за трговину деце, оружја и дроге.

ДОКАЗИ ДА ЈЕ АМЕРИКА ФАШИСТИЧКА ДРЖАВА

1)САД је дубоко интегрисана фашистичка држава, а последице које су произведене су за сваку осуду.

Исплетена је једна широка „тканина“ елитизма, привилегија, корупције, насиља и профита, а та „тканина“ има улогу опресивног „ћебета“ које гуши остатак човечанства, тако што покрива велику колекцију вазалних држава, а под заставом „Новог Светског Поретка“.

Русија и Кина не прихватају овакав унитаризам САД, и према томе постали су непријатељске државе … док су у многим случајевима савезници САД фашистички режими са марионетама Ланглија (ЦИА-е) на високим положајима (Саркози у Француској и Меркел у Немачкој).

2) Фармацеутска индустрија поседује имунитет од кривичног гоњења и исплата обештећења за штете проузроковане од вакцина. Индустрији је у суштини датa лиценца да вакцине и њене састојке „премаже“ додацима, што доводи до инфекција и доживотног слабљена популација, а уједно и до профита од накнадног „лечења“ (Напомена: у питању је и контрола популација и смањење бројности исте).

3) Финансијско избављивање банака се врши штампањем новца без покрића. Банке са Wall Street-a контролишу Владу САД. Њихове зараде од избављивања износе на стотине милијарди долара.

4) Директна производња наркотика, њена дистрибуција праћена прањем новца. Читав рат у Авганистану је заснован на гајењу попија и производњи хероина. Експлоатација минерала и изградње гасовода се никада нису разматрали, већ су коришћени као параван. НАТО базе дистрибуирају наркотике, првенствено Авиано база у Италији и Рамштејн база у Немачкој, док је турска база у Инчирику за НАТО изгубљена. Ове дистрибуције су повезане са фармацеутском индустријом, која као резултат производи лекове за умањење последица од коришћења дрога.

5) Последица ове политике је та да су најбољи пријатељи САД током последње две генерације биле фашистичке државе, као Чиле, Аргентина и Никарагва. Параван њиховој подршци је наводна борба против комунизма. Шта више, Влада САД се подједнако, и то агресивно, односила према својим савезницима. И Влада САД и екипа ЦИА-е у Ланглију су рутински издавали наређења својим савезницима. Типична тактика је та да се доносе унилатералне одлуке, и онда се друге нације присиљавају да исте и прихвате, јер се у супротноме сматрају за непријатеље. Може се казати да је сама политика та да се према демократским државама треба понашати непријатељски док се не споје са осталим фашистичким државама. Француска и Немачка су одлични примери, мада њихове везе са САД почињу да слабе.

6) Узмите у обзир шта је Ајзенхауер упозорио пре више од 60 година, односно на сурову доминацију војно-индустријског комплекса. Упозорио је на склоност да се траже поводи за рат ради корпорацијског профита, али није упозорио на елементе корупције. Жива реалност постојања војно-индустријског комплекса представља грозну сенку над нацијом, јер та реалност највећим делом води марш према фашизму. Никакве проневере се не кажњавају, и поред тога што шест билиона долара недостаје у требовањима Пентагона (фраза „требовање“ је маска за проневеру). Красти од Владе САД током „требовања“ оружја је исто толико једноставно као што је јести питу. Красти милијарде је нешто сасвим америчко.

7) Узмите у обзир медије, који су контролисани од стране официра ЦИА-е из Ланглија, који их користе ради глобалистичких усмерења и креирања медијских фикција, а све ради „безбедности“. Државни медији промовишу сва службена, сулуда објашњења која покривају главне догађаје у маршу ка фашизму, као што су напади који су изведени током 11.септембра 2001. године и убиства Кенедијевих. Медији такође верно преносе фалсификоване економске статистике, које иду у прилог Министарству финансија САД, а уједно за циљ имају и непријатељске државе, као што је Русија, за коју износе фалсификоване економске податке који немају основицу у реалности.

ИЗДАЈА КАО МЕТОД ПОЛИТИЧКЕ ОПОЗИЦИЈЕ

Такозвани Руски Досије је једано велико замагљивање. Он потврђује издаје председника Барака Обаме, председничког кандидата Хилари Клинтон и шефа ЦИА-е Џон Бренана, а исти су подржани од стране британске обавештајне службе (MI6).

Узимајући у обзир све чињенице, читава оптужба о сарадњи Доналда Трампа и руске Владе је измишљена као политичка махинација како би се диктирало са избором новог председника САД. Током наредних недеља све ће се избистрити. Игра се примиће кулминацији, јер ће документације FISA (Савезног суда за праћење деловања страних обавештајних служби) бити обелодањена, и поред сурових противљења. Један шок, у виду таласа, би могао да падне на америчку нацију, која ће увидети све издајничке подухвате који су извршени користећи институције Владе САД.

Тактика која је покушана током спречавања објављивања документације, а која је пропала, је била та да се износи угроженост националне безбедности, док је прави разлог тај да се прикрије отворена издаја. Објављивање документације FISA ће из мрака извадити једну од највећих шпијунских и велеиздајничких случајева у САД током последњих 50 година, а и дуже од тога.

Британија, у првом плану, је јако забринута да ће нередикованих 20 страница из извештаја FISA-e од јуна месеца 2017. године показати да је она, а не Русија, била та која се 2016. године мешала у председничку кампању ради вршења утицаја на изборне резултате. Уместо да је Русија та која је саучествовала са изборном кампањом Доналда Трампа, показаће се саучесништво Британије са председничком кампањом Хилари Клинтон. Ово су експлозивни докази, са разумљивим отпором од стране ЦИА-е и британског MI6.

За Видовдан превео Бранко Филиповић

Извор: https://www.silverdoctors.com/gold/gold-news/jim-willie-fascisms-perfect-antidote-is-the-gold-standard

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here